Връщането на мандата днес ни дава възможност да спестим 100

...
Връщането на мандата днес ни дава възможност да спестим 100
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да обсъждаме с ГЕРБ служебен премиер, изборите...

" Връщането на мандата през днешния ден ни дава опция да спестим 100 милиона на българския поданик. Поне това да създадем. Ако създадем изборите 2 в 1, едно цяло осъществяване на избори ще бъде спестено. Трябва президентската институция да се концентрира в диалози с възможни претенденти, с цел да не изпуснем датата ", разяснява Петков.

Петков съобщи още, че се опълчват и на възможни опити за попълване на състава на регулаторите в предизборна конюнктура.

 

" Не съм склонен с това, че в този момент като е мътна водата, преди изборите, да се опитаме регулаторите на бърза ръка да ги създадат. Договорът беше за ясна и транспарантна процедура. От наша позиция няма да стане в мътна вода риба да се лови ", уточни той.

 

" Веднага след " обичайното кафе " с партиите стартирам среща с всички евентуални министър-председатели - през днешния ден, на следващия ден, в случай че се наложи и в почивните дни ",, откакто връчи третия мандат за сформиране на държавно управление на " ИТН ".

 

Припомняме, че през вчерашния ден Радев връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ”. Папката одобри препоръчаният за министър председател акад. Николай Денков,

След връщането на третия мандат неизпънен, към този момент става дефинитивно ясно, че отиваме на парламентарни избори. Към момента - дружно с изборите за Европейски парламент.

 

ФрогНюз

 

 

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР