Връщаме се на масата за преговори, Продължаваме промяната изпълни условието

...
Връщаме се на масата за преговори, Продължаваме промяната изпълни условието
Коментари Харесай

Нинова доволна от Василев, връща се в играта за властта

Връщаме се на масата за договаряния, " Продължаваме промяната " извърши изискването ни. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в кабинета в оставка Корнелия Нинова.

Българска социалистическа партия ще беседва с " Продължаваме промяната " за сформиране на държавно управление, откакто стана ясно, че претендент за министър председател на Политическа партия ще бъде не Кирил Петков, а Асен Василев.

" Нашето изискване, с цел да преговаряме с " Продължаваме промяната ", беше Кирил Петков да не е претендент за министър председател. Това изискване е изпълнено. Ще беседваме с Политическа партия за сформиране на държавно управление ", разгласи водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова означи също, че разлики сред политиките на двете партии сигурно има, само че това, което ги е обединило с Политическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България било желанието да се промени моделът на ръководство в България. Освен това казаните във видео обръщението на министър-председателя в оставка Кирил Петков цели за идващите шест месеца съвпадали и с тези на Българска социалистическа партия.

" Напълно поддържаме техните цели за битка с корупцията, измененията в Закона за публичните поръчки, измененията в КПКОНПИ - това е и част от нашата стратегия. Започваме да преговаряме по политики, ясно написани този път - с ясни отговорности и периоди - нещо, което липсваше в първия мандат ", сподели Нинова и означи, че Българска социалистическа партия ще добави в преговорния развой още обществена политика, налично опазване на здравето, развиване в образованието, стабилизация на стопанската система.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР