Враждата между Златка Райкова и Благой Георгиев отново избухна с

...
Враждата между Златка Райкова и Благой Георгиев отново избухна с
Коментари Харесай

Златка бясна: Благой няма да види сина ни, малкият казва „тати” на Карен!

Враждата сред Златка Райкова и Благой Георгиев още веднъж избухна с цялостна мощ. Плеймейтката не остана длъжна на някогашния футболист и написа куп обвинявания против мачото, видя „ Уикенд “. Провокира я присъединяване на някогашния й в предаването „ Търси се ”. Там родителите на Джизъса направиха на пух и прахуляк Златка Райкова и си пролича, че по никакъв начин не са долюбвали изкусителката, оплела в мрежите синът им.
 

Майката и таткото на Благо не скриха, че са били срещу връзката на сина си с плеймейтката, само че пък доста харесват новата му жена - Поли и най-много това, че приема някогашната на Благой - Христина Витанова. Именно екс гимнастичката Христина бе издигната в фетиш от някогашните си свекъри. Те се изрекоха извънредно неуместно, че доста харесвали Благо и Хриси като двойка и надали не насърчиха сина си да зареже Полина и да се върне при първата си обич.

„ Докато беше футболист ми помагаше доста финансово , само че в този момент към този момент има огромно семейство и гледа на тях да отделя. Много обичаше Хриси. Много съжаляваме, че се раздели с нея. Бяха доста хубава двойка. Даже с внучката преглеждаме фотоси и разясняваме какъв брой хубава двойка са били “ – обявиха родителите на Благой и мед им капеше от устата, когато говореха за първата си снаха, която ги подари с две внучета.

„ За да се стигне до разлъка, значи нещата не са били о`кей. Цял живот даже и да съм бил във връзки, постоянно съм живял самичък. Заради спорта си непрекъснато на някъде - на тренировки, на лагери, по хотели, по самолети. Така съм израснал и съм привикнал ”, сподели Георгиев по отношение на връзката си с някогашната гимнастичка. Той призна, че заобикаля да приказва за предходни връзки, тъй като има в този момент жена до себе си. „ Помня хубавите неща “, добави Георгиев.

„ С Есмер се обади и сподели – „ Мамо, аз ще се бракосъчетавам “ , аз се пробвах да го убедя, само че не ни послуша “ – съобщи родителката на екс футболиста, а баща му добави, че в случай че не се бил разделил с Хриси, то животът му нямало да се развие по този начин, като визираше доста връзки на Джизъса. От късото изявление си пролича, че Румяна и Жоро откровено съжаляват, че животът на сина им е протекъл по този метод и хората имат неправилно мнение за наследника им. Личеше си, че ги боли от вицовете и подигравките по адрес на някогашния полузащитник.

„ Гледахме много време дребния Благо, само че по-късно ни се обтегнаха връзките. Ние бяхме доста срещу връзката му със Златка и доста ни изненада по какъв начин се откриха. С новата му жена Поли не се познаваме доста. Добро момиче е, само че още е дете. Харесваме в Полина това, че приема Хриси и не плюе по нея, за разлика от всички други. Всички други, без изключение “ – натърти Румяна Георгиева, като от думите й стана ясно, че очевидно Есмер и Златка не се долюбват с някогашната гимнастичка.

Райкова получи нож в гърба и от нейна остаряла другарка - Николета Лозанова. Любимата на Ники Михайлов поздрави Благой за изявлението с думите: „ Много проницателни мнения от страна на родителите ти “, което бе пряк удар против Златка.

„ Не разбрахме за какво приключи футболната си кариера. Жена му ли го накара, не знам... “ – сподели бащата на Джизъса, като индиректно упрекна Есмер за края на футболната кариера на сина си.

„ Футболът е моят живот и откакто се отхвърлих, не знаех къде съм, бях като болен “, призна Джизъса и добави, че постоянно ще съжалява за това решение. Благо добави, че в никакъв случай не е желал да бъде треньор, надява се обаче да бъде началник на тим. Едно от децата му към този момент е поело по неговия път - Давид, който към този момент от 3-4 години тренира футбол. Пред Нели и Меги 40-годишният някогашен футболист изясни, че с плеймейтката Златка Райкова са се разделили в естествени връзки, а най-голямата му болежка е, че не вижда задоволително постоянно децата си и най-много сина от Есмер Омерова. „ Въобще не го е грижа за Елай “ , написа часове след изявлението бясната Златка, явно засегната от думите на родителите на Благой. Райкова не се спря и продължи да сипе огън и жупел.

„ Издръжките на децата му и частното учебно заведение на щерка му ги изплащах аз! Кредитите и заемите ги плащах аз. Сметките у дома и облеклата на децата му съм поемала аз. Не спях и работех. Дали върша облекла или фотографирам, все тая, тъй като не съм имала сили за нищо без сън. Нямам думи какъв брой съм афектирана. Само за детето ми да не приказват нищо! Детето ми споделя „ Тати ”, на Карен, за жалост . След това през днешния ден Благой ще вижда моето дете, както и другите, единствено посредством съд. Господ ми е очевидец, че не желаех по този начин да става. Не й прави чест на майка му. Тя и до ден сегашен гледа децата му, тъй като той няма нерви да се занимава с тях ” – изплака Златка.

Русокосата инфлуенсърка разкри още, че не е получавала задоволително поддръжка за развъждането на дребния Благойчо, а плачът на детето дразнел татко му, който не желаел двамата да поделят грижите за него. Поради тази причина майката на плеймейтката живеела с тях, само че и тя не издържала на напрежението. Така се наложило Златка да потърси подпомагане от майката на Джизъса - Румяна, която приемала да се грижи за внука си само в своя дом.  Райкова изплака, че не е спала през последните 2 години, защото Благойчо до неотдавна не спял, а нямало кой да ѝ оказва помощ в грижите за него. „ Много грозно стана всичко, само че просто доста неща не знаете ” – показа Райкова. 

Благо и Златка до момента не са влизали в правосъдната зала, с цел да уредят попечителството над дребния Благой. Плеймейтката твърди, че някогашният й въобще не се грижи за наследника си и не оказва даже финансова помощ. Новата половинка на русата хубавица Карен заплаща за частна детска градина, тъй като малчуганът не е признат в държавна. „ Казах му – Нямаш-нямаш. О`кей ”, добави тя. Силиконката неведнъж захапа Благой точно за финансовото му състояние. Тя не скри, че точно неналичието на финанси на Джизъса е изиграла неприятна роля в връзките им.

Изкусителката е безапелационна, че пред нея родителите на Благо са плюели всеки ден Христина и изкарвали отговорна за заболяванията им, до момента в който през днешния ден не стопират да изясняват какъв брой я обичат. Пазарджийклийката написа, че когато е отишла за първи път в дома на Георгиеви, те не спирали да се оплакват от гимнастичката, която ги разболяла.

„ Ако Хриси проговори, ще стане ужасно “ , продължи да сипе огън и жупел Райкова, надявайки се и първата жена до Джизъса да се включи в оплюването. Силиконката съобщи, че връзката на Поли и Благой е почнала до момента в който двамата към момента са били дружно. Русата изкусителка добави и, че Полина доста добре е знаела в какво се забърква и какъв мъж си взима.

Самият Благой разказа последната си жена като любовта на живота си, само че двамата към този момент не бързат за дете. Искат първо да се опознаят, а какво ще се случи по-нататък, единствено времето ще покаже.

Джизъса и новата му жена се срещат във фитнеса и още на първата седмица от връзката им заживяват дружно. „ Още като го видях да влиза в залата, доста ми хареса като мъж ”, описа Полина. „ На второто ни виждане във фитнеса ми донесе капучино и по този начин ме завоюва. Оженихме се доста бързо, в този момент желаеме първо да се опознаем и по-нататък да имаме дете ” – добави младата младоженка.

Когато медиите разбират за връзката им, двойката отпътува за два месеца в Индонезия. Именно там Полина, а не Благой, предлага брак на половинката си. Сватбата била проведена за 2 месеца, макар че родителите на булката били срещу нея. Майката и бащата на младото момиче се страхували, че щерка им ще има ориста на предходните половинки на някогашния футболист – нещо, в което тя не има вяра.

Припомняме, че Благой Георгиев е татко на 4 деца. Има момче и момиче от някогашната гимнастичка Христина Витанова - Йоана и Давид. Има наследник - Елай, от първия си брак с рускинята Есмер Омерова, и още един наследник от плеймейтката Златка Райкова, който също се споделя Благой.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР