Враждата между Преслава и Галена не само не стихва, но

...
Враждата между Преслава и Галена не само не стихва, но
Коментари Харесай

Чалга войната продължава: Преслава окраде жестоко Галена

Враждата сред Преслава и Галена освен не стихва, само че продължава с цялостна мощ и нови офанзиви, разбра HotArena.

Ябълката на раздора този път е последната ария на добричлийката „ Обратно в играта “. Оказало се, че огромна част от фрагментите били взаимствани от клипове на Галена. Най-голямо е сходството с екранната визия към песента „ Една жена “, която излезе преди три години. В нея действието се развива на фона на огромни римски колони, а група мъже в черни костюми са обкръжили Галена. Случайно или не, тъкмо такива са огромна част от сцените и в последното видео на Преслава, писа „ Галерия “.

Според експерти обаче изображението не било снимано задоволително професионално, а актьорското държание на певицата било много противоречиво.

Сходствата се откриват и с различен клип на Галена към последното й парче „ Прото шоу “ , което излезе в края на декември предходната година. Видеото бе оповестено за най-хубавото, правено през 2017-а. Акцент в него са фрагменти на бухал, а единствено два месеца по-късно Преслава снима във видеото за „ Обратно в играта “ гарван. Черната птица е снимана съвсем от самото начало, без да излиза наяве какво общо има с текста и сюжета.

Фенове на Галена са безапелационни, че Преслава краде от творчеството на съперниката си единствено с цел да я нервира .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР