Врачанската фирма „Феникс Петрол“ за пореден път изненада приятно своите

...
Врачанската фирма „Феникс Петрол“ за пореден път изненада приятно своите
Коментари Харесай

За вас, шофьори! Бензиностанцията с най-ниските цени в Северозапада „Феникс Петрол“ във Враца обяви нови отстъпки /снимки/

Врачанската компания „ Феникс Петрол “ за следващ път изненада прелестно своите многочислени клиенти, видя кореспондент на организация BulNews.
На фона на рецесията от COVID-19, с грижа за своите клиенти, от „ Феникс Петрол “ обезпечават най-ниските цени в Северозапада и доста отстъпки. Цената на литър дизел и бензин в обекта е 1.67 лева При зареждане на над 20 литра, водачите получават 5 ст. отстъпка на литър. Така те могат да изпълнят резервоарите си с качествено гориво за доста по-малка сума.
Доказаният водач на пазара предлага на едро и дребно горива, които транспортира със лични цистерни, а за спокойствието и сигурността на клиентите, се прави непрекъснат първокласен надзор.
Доказателство за положителното обслужване и съотношението сред цена и качествени горива са и десетките удовлетворени земеделци и транспортни компании, които зареждат на обектите. Като комплимент от „ Феникс Петрол “ правят и безвъзмезден превоз на гориво за крайни клиенти.
Всеки, който желае да зареди качествено гориво на най-ниската цена в Северозапада, може да го направи в обекта на „ Феникс Петрол “ във Враца, на бул. „ Мито Орозов “ №63.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР