Впредизвикателното време, в което живеем, е нужно да показваме съпричастност,

...
Впредизвикателното време, в което живеем, е нужно да показваме съпричастност,
Коментари Харесай

Служителите на А1 са дарили близо 50 000 лева през 2021 г.

Впредизвикателното време, в което живеем, е нужно да демонстрираме съпричастност, изключително към тези, които имат най-голяма потребност. Компаниите не вършат изключение и от ден на ден осъзнават значимостта на това да бъдат виновни жители. Добрият образец за поредна година идва от чиновниците на А1, които връщат вярата ни в благотворителността, дарявайки регулярно избрана от тях самите сума от месечното им заплащане в интерес на 9 обществени дела.

През 2021 година средствата, които чиновниците на А1 са отделили посредством програмата за дарителство по ведомост, са в размер на 50 000 лева Те ще оказват помощ на стотици хора в неравностойно състояние и животни в неволя. За поредна година компанията също даде своя принос, прибавяйки сумата от 40 000 лева за идеите и по този начин общо дарените средства доближиха съвсем 90 000 лева Най-голям % от чиновниците на А1 са припознали идеята, за която подаряват 49% от тях. Успехът на фонда на BCause е следван от и .
 д
А1 дава опция чиновниците ѝ да изберат тествана организация, за която да подаряват на работното място още от 2003 година Макар през последните близо 20 години част от идеите да са променяни съгласно упованията на чиновниците, най-важното е същото - средствата се разпределят напълно по воля на донорите, а дълготраен и правилен сътрудник на самодейността си остава . През миналата година донорите от екипа на А1 са се нараснали с 20% по отношение на 2020г., като приблизително всеки от тях отделя от месечното си заплащане по 29 лева

През 2021 година с изключение на дарените персонални средства по ведомост, чиновниците интензивно се включиха и във вътрешните благотворителни базари на компанията. Великденският онлайн базар способства с над 3000 лева за по-добро обучение на възпитаници с лимитирани благоприятни условия, част от програмата „ Готови за триумф “ на фондация BCause. По време на коледния базар събраните средства пък надминаха 7000 лева, с които чиновниците поддържаха фондация „ Нашите недоносени деца “ в тяхната задача за обезпечаване на модерна здравна грижа на всяко новородено и реализацията на стратегиите, част от Център за детско развиване „ Малки чудеса “, който работи с прибързано родените деца и техните фамилии.
 S
Екипът на А1 потвърждава своята обществена ангажираност целогодишно, като взе участие в редица начинания за запазване на природата и други публично значими планове. През 2021 година част от служителите-доброволци и техните фамилии, взаимно със Столична община, , като засадиха дръвчета и почистиха паркове и градинки. Други станаха част от по този начин нужните в България кръводарители в акцията на Националния център по трансфузионна хематология.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР