Впечатляващи експонати и щандове с атрактивен дизайн ще посрещнат посетителите

...
Впечатляващи експонати и щандове с атрактивен дизайн ще посрещнат посетителите
Коментари Харесай

Чудеса на съвременните технологии показват в Пловдив

Впечатляващи експонати и щандове с атрактивен дизайн ще посрещнат посетителите на Международния механически панаир в Пловдив, който стартира на 24 септември. Те ще видят онлайн авангардната промишленост и модерните технологии посредством новаторски артикули и истински образни решения.

Известна българска компания приготвя комбинация от цветове и светлини като декор на сбирка електромотори. Специално е поръчана видеостена с повърхност 40 кв.м, която е единствена в България. Висящ тв приемник с двустранен екран е другата изненада на щанда. 17 тона техника, извозена с 14 тира, ще бъде употребена за реализиране на този артпроект в границите на изложбата " Машиностроене “.

На нея ще бъде показан и товарач колос от компанията, която предходната година взе златен орден за най-големия мотокар, създаван в България. Новото произведения не отстъпва на популярния си предходник. Телескопичният товарач повдига до 25 тона в обсегът на деяние 14 метра.

Още чудеса на актуалните технологии показва Съюзът на изобретателите със 17 непоказвани досега  разработки от шест страни. Станция за бързо зареждане на електрически автомобили, отвесно излитащ и кацащ аероплан, слънчева екоцентрала са единствено част от тази зона на бъдещето в изложбата " Робохайтех “.

На нейните футуристични експонати съперничат модели от " Ауто сити Пловдив “. Тук за първи път у нас може да се види електромобил  Tesla S. Хитов е и електрическият автомобил Hyundai  Kona EV поради пробега от 482 километра. Любителите на високите скорости ще се насладят и на първокласните " Рейндж Роувър Аутограф “ ( 2019 г.), " Мерцедес S клас “ (2018 г.), BMW 5-а и 7-а серия.

Новост са и демонстрациите за възстановяване и цялостна смяна на интериора на автомобила.  Майстори освежават дизайна и сменят цвета на салона, тавана, кормилото, таблото благодарение на 200 типа кожи и съвременни материи.

Професионалистите в сферата на  електрониката и електротехниката ще открият  доста приложения на върховите технологии  в " Елтех “, която отбелязва максимален растеж измежду десетте изложения на  Есенния панаир.

Той продължава до 29 септември. Фирми от 35 страни презентират  артикули и услуги от електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, водния бранш химическата индустрия, превоза и автосервизното съоръжение, автомобилната промишленост.  Те може да се видят от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа.

Един от посетителите ще завоюва лека кола по желание всред 7 модела.  Наградата е обезпечена от Международен панаир Пловдив, който провежда най-престижния софтуерен конгрес на Балканите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР