Войски на Националната гвардия и полицията ще бъдат разположени в

...
Войски на Националната гвардия и полицията ще бъдат разположени в
Коментари Харесай

Националната гвардия ще пазят в метрото в Ню Йорк

Войски на Националната армия и полицията ще бъдат ситуирани в метрото в Ню Йорк поради възходящото принуждение в транспортната мрежа, заяви Ен Би Си.

През последните месеци има редица смъртоносни стрелби, както и произшествия с ножове и избутване на пасажери на релсите.

Губернаторът на щата Ню Йорк Кати Хочул " изпраща 1000 членове на щатския личен състав, с цел да подкрепят задачата на нюйоркската полиция ", се споделя в изказване на нейната канцелария.

Тя също по този начин подрежда на Националната армия да даде 750 членове " разполагаем в помощ на тези старания ", се добавя в известието, добавя Бтв. 

Допълнителните запаси ще подкрепят патрулирането и инспекциите на багажа дружно с новата стратегия за възбрана на достъпа на пасажери, които демонстрират принуждение.

През януари тежките закононарушения в системата на метрото са се нараснали с съвсем 50% в съпоставяне със същия интервал на 2023 година

В отговор на това в мрежата е увеличено разполагането на въоръжени служители на реда от Ню Йорк, като предишния месец кметът на града изпрати спомагателни 1000 чиновници на нюйоркската полиция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР