Войната ще бъде спечелена от нас до края на годината,

...
Войната ще бъде спечелена от нас до края на годината,
Коментари Харесай

Киев очаква обрат във войната, знаят кога ще я спечелят

Войната ще бъде извоювана от нас до края на годината, разгласи ръководителят на украинското военно разузнаване Кирило Буданов в изявление за английската телевизия " Скай нюз ", съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Буданов предвижда, че през август във войната ще настъпи " поврат " и че Русия ще бъде победена " до края на годината ".

" Обратът ще настъпи във втората половина на август " и " множеството военни интервенции ще завършват до края на годината ", посочи украинския представител.

В края на тази война " ще възстановим украинската власт във всички територии, които загубихме, в това число в Донбас и в Крим ", увери Буданов.

Според ръководителя на украинското военно разузнаване съветската войска " понася тежки загуби на хора и въоръжение ", защото Украйна знае " всичко " за нея, в това число за военните ѝ проекти.

Според украинското министерство на защитата съветските сили са изгубили над 26 хиляди души, 199 самолета и близо 1200 танка от началото на нахлуването на 24 февруари. Няма удостоверение на тази информация от самостоятелен източник, отбелязва Франс прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР