Войната по пътищата явно няма скоро да спре.След смъртните случаи,

...
Войната по пътищата явно няма скоро да спре.След смъртните случаи,
Коментари Харесай

Смъртта по пътищата не плаши никого. Бум на пияните шофьори в Софийско

Войната по пътищата очевидно няма скоро да спре.

След смъртните случаи, в резултат на произшествия, водачите явно не си взимат поука, а случаи като тези с убийците Георги Семерджиев и Димитър Любенов ще не престават да се множат.

Пртез уикенда в област София цели седем водачи в нетрезво положение са попаднали в полицейския арест, оповестяват от ОДМВР.

Около 1.40 часа в събота, на ул. „ Акация “ в Елин Пелин, автопатрул ревизирал товарен автомобил „ Фолксваген Транспортер “, ръководен от гражданин на с. Горна Малина. При тестването на лидера с дрегер, уредът отчел 2.06 промила алкохол. Нарушителят е арестуван за период до 24 часа и против него е формирано бързо произвеждане.

Около 11.50 часа на 21 октомври, на пътя от с. Живково, община Ихтиман, автопатрул спрял и ревизирал лек автомобил „ Фолксваген Голф “, ръководен от столичанин.

Водачът е арестуван за период до 24 часа, откакто дрегерът отчел, че кара с 1.38 промила алкохол. Срещу нарушителя е формирано бързо  произвеждане.

Около 19.20 часа на 21 октомври, на ул. „ Васил Левски “ в Пирдоп, автопатрул подхванал инспекция на лек автомобил „ Тойота “, ръководен от локален гражданин. Водачът бил тестван за приложимост на алкохол и арестуван за период до 24 часа, откакто в тестът му били регистрирани 2.07 промила.
Срещу нарушителя е формирано бързо произвеждане.
Около 8.50 часа на 22 октомври, на бул. „ Руски “ в Етрополе, автопатрул направил инспекция на лек автомобил „ Фолксваген Поло “, ръководен от ботевградчанин. При тестването на лидера с дрегер, в тестът му били регистрирани 0.96 промила алкохол, като от осъществените информации се открило, че мъжът към този момент е осъждан за шофиране в нетрезво положение.

Нарушителят е арестуван за период до 24 часа и против него е формирано бързо произвеждане.

Към 3.20 часа на 23 октомври, на общински път, отнмово край Етрополе,, автопатрул подхванал инспекция на товарен автомобил „ Форд Транзит “, ръководен от гражданин на града.

Водачът бил пробван с дрегер и арестуван с мярка до 24 часа, откакто в издишания от него въздух уредът отчел 1.80 промила алкохол. Срещу него е формирано бързо произвеждане.

Около 19 часа на 22 октомври, на ул. „ Бойка “ в Своге, автопатрул спрял и ревизирал лек автомобил „ Лада Нива “, ръководен от локален гражданин. Водачът е арестуван за период до 24 часа, откакто дрегерът отчел 2.39 промила алкохол в тестът му. Срещу нарушителя е формирано бързо произвеждане.

Около 23.30 часа на 23 октомври, в региона на 43 км на автомагистрала „ Хемус “ в Близост до Ботевград полицейски екип подхванал инспекция на лек автомобил „ Фолксваген Пасат “.

Водачът от с. Селановци бил тестван с дрегер, който отчел 1.98 промила алкохол. Нарушителят е арестуван за период до 24 часа и против него е формирано бързо произвеждане.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР