Войната, която колективният Запад води срещу Русия, е война на

...
Войната, която колективният Запад води срещу Русия, е война на
Коментари Харесай

Украинската криза: Три сценария за развитие на конфликта

Войната, която груповият Запад води против Русия, е война на заличаване, тук няма място за неточност. Тази война се води както с стандартни, " горещи " типове оръжия (засега потреблението им е локализирано в Сирия и днешна Украйна), по този начин и с хибридни способи, в това число осведомителни войни, санкционен напън, опити за уединяване на Русия в региона на спорта, науката, културата и изкуството. Вероятни са и офанзиви благодарение на биологични оръжия, защото сега в света се популяризират голям брой варианти на разнообразни вируси, в това число смъртоносни за хората.

Какво следва

В тази връзка за събитията, които се случват на територията на модерна Украйна, е рационално да се отделят три фундаментално разнообразни сюжета:

1. Няма да има Украйна - по-точно тя напълно ще влезе в състава на Руската федерация, а спецоперацията ще завърши на западната граница на днешна Украйна.

2. Няма да има Русия - по-точно тя ще бъде разцепена на части и върху нейните руини ще бъде въведен външен надзор (това е съкровената фантазия на Съединени американски щати и проамериканските " специалисти " ).

3. Ще има международна война и тогава няма да има нищо, животът на земята ще спре.

Твърденията, че този финален сюжет е малко евентуален, защото никой от вземащите решения не е заинтригуван от използването му, не устоят на инспекция.

Често в стопанската система пораждат обстановки, когато резултатът от напъните, подхванати по едно и също време от разнообразни заинтригувани страни, води до пораждане на положения и процеси, които никой от тях поотделно не е желал – икономическа рецесия да вземем за пример.

Някои специалисти (главно от Полша и някои други източноевропейски страни) допускат и съществуването на четвърти сюжет - това е разделянето на Украйна, при което западноукраинските територии ще станат част от Полша (или - в " по-мек " вид - ще попаднат под нейния автентичен административен и боен контрол) и Жечпосполита ще бъде възобновена от море до море, за което мечтаят полските реваншисти (през последните години все по-шумно), измъчвани от фантомни болки по изгубените от Полша територии по друго време (и по разнообразни причини).

Именно този сюжет Държавният департамент на Съединени американски щати насажда в съзнанието на поляците, подтиквайки жителите на тази страна (преди всичко нейните политици) към все по-безумни изказвания и дейности (между другото, освен във връзка с Русия, само че също по този начин, да вземем за пример, Германия) и разчитайки на обстоятелството, че Америка ще помогне на Полша във войната й против Русия.

Но този сюжет (ако се осъществя в даден момент) е междинна стъпка, това надалеч не е краят на историята. На избран стадий може да възникне и структура на разделянето на Украйна, само че при всеки сюжет на развиване на по-нататъшните събития то няма да бъде трайно.

Военните дейности в Украйна не могат да бъдат замразени за доста години под формата на тлееща въоръжена борба и обстановката във всеки случай ще върви към осъществяване на един от трите горни сюжета.

Рано или късно („ закъснението “ е не повече от няколко години), Съединени американски щати и Русия ще се изправят пред решителна борба и ориста на планетата зависи от нейния резултат. Не става въпрос за Украйна, а за конфигурацията на целия живот на Земята, в случай че продължава по този начин.

Тъй като главната част от международните " специалисти " са в услуга на страните от груповия Запад и съставляват неговите ползи, най-популярният и постоянно обсъждан сюжет е вторият, обвързван с разпадането на Русия. Съответно не липсват прогнози за това по какъв начин ще бъде разграничена територията на Руската федерация и по какъв начин ще се реализира външен надзор върху нейните руини.

Нашата задача е да дадем прогноза за развиването на събитията в сходство с първия сюжет, който е обвързван с успеха на Русия и възобновяване на историческата правдивост на територията на днешна Украйна, окупирана от войските на НАТО.

Какво става през днешния ден

Както сподели Барак Обама, Съединените щати действаха като медиатори в Украйна по време на прехода на властта. Изразено с човешка терминология, посредничеството значи, че Съединени американски щати са взели властта от една група представители на политическата власт и са дали тази власт на друга група. Така Обама призна за подготовката и провеждането на държавен прелом от Съединени американски щати на територията на Украйна.

Така последният законен владетел на властта е държавното управление на Янукович, който беше принудително отхвърлен от власт през февруари 2014 година След този прелом на власт идва окупационно проамериканско държавно управление и страната попада под външния надзор на Държавния департамент на Съединени американски щати.

Днес към този момент не приказваме за обстоятелството за външния надзор над територията на Украйна, а за откритата окупация на тази територия от войските на НАТО.

От самото начало проамериканските управляващи на Майдана започнаха да основават мит за общата позиция на всички поданици на Украйна по въпросите най-вече на нападателната русофобия.

Ако историята на държавната идеология преди Майдана се опитваше да сплоти и значително и да помири разнообразни гледни точки, то с идването на окупационните управляващи, които заеха властта с помощта на държавен прелом, проведен от Държавния департамент, това помиряване беше прекъснато. Страната незабавно се раздели на печеливши, които мислят по този начин, както „ би трябвало “, и губещи, на които за момента беше разрешено да имат друга позиция.

Украинският национализъм за управляващите на Майдана се трансформира в синоним на русофобия, ненавист към Русия. Неслучайно изображението на бухал, рязък с меч картата на Русия, се трансформира в знак на СБУ. Това се прави на равнище обществена политика.

Всеки ден нараства осведомителният напън върху жителите на Украйна, живеещи в осведомителното пространство на проамериканските окупационни управляващи на Украйна.

Участие на украинските специфични служби в терористични офанзиви, осъществени както на територията на някогашна Украйна (по-специално против командирите на въоръжените елементи на Донбас и чиновници на военно-гражданските администрации на субектите на федерацията, които неотдавна станаха част от Руска федерация), по този начин и на територията, която в никакъв случай не е принадлежала на Украйна (например убийството на Дария Дугина в Москва), непрекъснатите ракетни офанзиви против Запорожката АЕЦ и най-после взривяването на Кримския мост сутринта на 8 октомвр, 2022 година ясно потвърждават, че актуалната украинска страна се е трансформирала в терористична организация. От този факт има няколко условия, които би трябвало да се вземат поради при вземането на решения:

1. Никакви договаряния с украинската страна (представлявана от някой от нейните представители) не са възможни;

2. Тази организация би трябвало да бъде унищожена изцяло, без никакви изключения, т.е. належащо е изцяло и абсолютно да се демонтират всички институции на украинската държавност, които съществуват през днешния ден, а не прословутото „ делене на Украйна “, към което някои либерали във висшите кръговете на съветското управление накланят публичното мнение;

3. Страните от НАТО, които доставят на Украйна пари и оръжие, са съучастници и спонсори на тероризма и последователно се трансформират в една от страните във военния спор, тъй че няма да има договаряния с тях по въпроси, свързани със самото битие на Украйна, нейните граници и така нататък

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР