Война за наследството на Тодор Колев водят децата му Албена

...
Война за наследството на Тодор Колев водят децата му Албена
Коментари Харесай

Война за наследството на Тодор Колев между децата и третата му жена

Война за наследството на Тодор Колев водят децата му Албена и Александър с третата му брачна половинка Мария, оповестява " Телеграф “. Те не могат да си разделят парцелите му между тях, по тази причина стигнали до съда. Още през декември 2017 година актрисата Албена Колева и музикантът Александър Колев са пуснали искова молба за делба на парцели в съда против вдовицата Мария Колева. Става дума за апартамент, магазини  два гаража в столичния квартал " Хладилника “, където огромният комедиант прекара последните години от живота си. Имотите са от двете страни на огромния търговски център, който единствен може да се похвали със станция на метрото.

Подземният гараж е от 17,3 кв. м, платен дружно с магазин от 20,9 кв. м от артиста през 2005 година от компанията, построила цялата кооперация, която по това време е имала концепция да направи под земята мол, свързващ хотел " Хемус “ с РУМ " Черни връх “.   В региона Адама е имал още един парцел, евентуално добит преди имотният указател да стане електронен, защото там няма информация за него. Но около правосъдните документи за делбата излиза наяве, че е апартамент от 86,2 кв. м, състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, предверие, кулоар и тераси, а към него има гараж от 19 кв. м.  

Съдът е взел решение и е позволил делбата сред Александър, Албена и Мария. За жилището с гаража дяловете са по една трета идеална част за всеки съделител, до момента в който при магазина с гаража разпределението е 4/6 остават за вдовицата, а по една шеста за всяко от децата. Решението е обжалвано и на 6 февруари 2019 година е било планувано ново съвещание, което обаче е отсрочено за края на март.  

Албена е щерка на Тодор Колев от първия му брак с актрисата Адриана Палюшева, която по-късно се омъжва за Павел Поппандов. Александър е наследник от втория брак на комика с комшийката му от Шумен Йорданка, заможна дъщеря на френски разузнавач от времето на соца. Двамата се развеждат след края на дипломатическата му кариера в Канада, където тя остава, а той се връща у нас. Тогава артистът среща на ваучър третата си брачна половинка Мария. Тя е по-млада от него тъкмо с 20 години и нейната история е не по-малко забавна – била изведена през граница, когато е била на 5 години. Заключили я в сандък на цирк и по този начин се озовала зад Желязната завеса. Народната власт осъдила татко ѝ, той обаче съумял да избяга и против възнаграждение изтеглил и фамилията си.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР