Война на хазартни босове се води в Кирково, съобщава 24rodopi.com.,

...
Война на хазартни босове се води в Кирково, съобщава 24rodopi.com.,
Коментари Харесай

Мутренските времена се върнаха в Кирково

Война на хазартни босове се води в Кирково, оповестява 24rodopi.com., базирайки се на чудесно осведомени източници.

„ В момента разпределението на териториите е на стадий „ правене на "мръсно " посредством институциите “. Забъркани са лица от София, Стара Загора, Враца, Кърджали и Кирково. Полицията занапред ще има съществени проблеми “, разкриха осведомени в елементи с борбата на комарджиите.

"Пристрастените към комара от Северна Гърция, най-вече помаци от селата към Комотини, идват да пилеят парите си в Кирково, само че техният брой е непълен за игралните зали в общинския център. Войната се води посредством институциите, от които зависи разрешителния режим за дадения
хазартен обект. Явно това не е задоволително, тъй като преди две нощи едната формация е начертала пешеходна пътека на пътя, а след това другата съборила стълбище към учебно заведение.

Засилено е наличието на охранители и първокласни коли в последните дни в Кирково ", разясниха осведомените със протичащото се край пътя за Маказа.

Досъдебно произвеждане за разрушение на стълбище, водещо към образователно заведение в Кирково, е формирано в полицейското ръководство. Служители на реда забелязали във вторник след обяд багерист да унищожава стълбите и направили инспекция, показват от полицията. Извършителят на действието е 34-годишен мъж, който е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Кирково. Извършен е оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно произвеждане по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за щета и заличаване на непознато имущество. Работата по случая продължава проверяващ служител на реда.

"Първо едните се жалват против нова игрална зала, че входът й не е на повече от 300 метра от локалното учебно заведение, но мерят през "кестирмето " (напряко). Чертаят пешеходна пътека, с цел да внушат, че това е пътят. Другите пък събарят стълбището до новата пешеходна пътека, с цел да покажат на проверяващите, че това не е път.

Историята е малко за фейлетон "Бай Ганьо прави комарджийница на пътя за Гърция ", само че може да стане съществено ", разясниха източниците ни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР