Вотът премина спокойно и прозрачно в съответствие с разпоредбите на

...
Вотът премина спокойно и прозрачно в съответствие с разпоредбите на
Коментари Харесай

Премиерът Донев: Вотът премина спокойно и прозрачно в съответствие с разпоредбите на закона

Вотът мина умерено и транспарантно в сходство с наредбите на закона.

Гражданите показаха свободно своя глас и желания. Поздравления за добре свършената работа на всички министри и екипите им, които бяха директно ангажирани с изборите “, съобщи министър председателят Гълъб Донев преди началото на постоянното съвещание на държавното управление. По думите му българските гласоподаватели, взели участие във вота със своя глас в поддръжка, не поддръжка или с отвод от гласоподаване, са решили, че съдружната формула за основаване на постоянно държавно управление, е неизбежна.

„ Ниската изборна интензивност и високият избор в интерес на „ не поддържам никого “ са мотив освен за разбор, само че и за преосмисляне на политическото държание. Избирателите задължават политиците да предложат своя по-добра версия “, безапелационен бе министър-председателят. Донев означи, че в идващите дни президентът на Републиката ще свика 48-ото национално заседание и изрази вяра то да има дълъг живот поради сериозната нужда от дейно работещ парламент.

Премиерът изиска от министрите да завършат работата по подготовката на законопроектите, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. „ Това е друга съществена задача, с която встъпихме в служба като служебно държавно управление “, акцентира Донев. Премиерът посочи, че една част от законопроектите към този момент са признати, други се намират в стадий на публични съвещания и отличи сериозната работа в последните два месеца на министър Крум Зарков и на вицепремиера Атанас Пеканов, за които с изключение на професионална отговорност работата по законопроектите са и персонална идея.

„ Не губете мотивация и сила за работа в седмиците, които ни остават като Министерски съвет. Най-доброто средство за справяне с неоснователните обвинявания и лъжите са действителните резултати от добре свършената работа “, обърна се към министрите министър председателят Гълъб Донев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР