Вотът на недоверие е най-малкото, което трябва да направим и

...
Вотът на недоверие е най-малкото, което трябва да направим и
Коментари Харесай

Корнелия: Вотът на недоверие е най-малкото, което трябва да направим

Вотът на съмнение е най-малкото, което би трябвало да създадем и имам вяра, че хората схващат проблемите, които натрупа това държавно управление. Това сподели в Добрич водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка импортирания избор на съмнение към държавното управление. Според нея това ще бъде математиката против политиката и морала, тъй като „ сглобката “ се подлага на критика от Бойко Борисов на обществени места, само че в действителност се крепи от гласовете на ГЕРБ.

Нинова сподели още, че вотът на съмнение е най-много въпрос на морал. Този вид държавно управление е изменничество - към гласоподавателите на ГЕРБ и „ Продължаваме промяната – Демократична България, към хората на митинга, към силата, която имаше, с цел да се промени България. Това е тежко изменничество. Така че е въпрос на морал, въпрос на политика. Това държавно управление предава националния интерес на всяка крачка. Предаде българската енергетика, българското земеделие, българската стопанска система, разяснява още Нинова.

Целта на им е единствено да оцелеят, да се преперат и да се върнат във властта, разяснява водачът на Българска социалистическа партия. Според нея единствената им цел е да разпределят парите от Плана за възобновяване и резистентност между тях, само че не и за добруването на България.

Вотът ще го наблюдавате в четвъртък. Ние имаме своите причини. Нека да забележим по какъв начин ще се държат, тъй като Борисов смъкна държавното управление на Петков, Борисов крепи държавно управление на Денков. Това е безусловно алогично от позиция на политика и на морал. Единствената цел е персоналното му избавяне, приключи Корнелия Нинова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР