Воля за мнозинство за правителство се видя, че няма, констатира

...
Воля за мнозинство за правителство се видя, че няма, констатира
Коментари Харесай

След лидерската среща: Нинова свиква ръководството на БСП да реши какво да правят с третия мандат

Воля за болшинство за държавно управление се видя, че няма, установи лидерката на соцпартията

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова привиква Изпълнителното бюро на партията . Това разгласи тя в края на с ръководители на парламентарни партии. На нея стана ясно, че ГЕРБ отхвърли вид да поддържа третия изследователски мандат за държавно управление. 

На срещата се явиха водачите на ГЕРБ Бойко Борисов, на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и на „ Български напредък “ Стефан Янев. Отсъстваха знаково обаче водачите на „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и „ Възраждане “.

Нинова разгласи, че от изказванията на лидерската среща и от отсъствието на някои ръководители се видяло, че няма воля да се образува болшинство за държавно управление.

„ Разбира се, те (отсъстващите - б.а.) желаят двустранни срещи, ще забележим по какъв начин ще продължим . Това ще го решим през днешния ден, аз привиквам Изпълнителното бюро след тази среща “, сподели Корнелия Нинова и в умозаключение благодари на явилите се - „ че сте тук, че приказваме, че умерено и умно си споделяме нашите визии, макар разликите, които имаме и които също показах “.

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР