ВОЛЯ не са защитавали Цвета Караянчева, а даже са я

...
ВОЛЯ не са защитавали Цвета Караянчева, а даже са я
Коментари Харесай

Марешки: Душмани искат оставката на Караянчева

ВОЛЯ не са защитавали Цвета Караянчева, а дори са я подлагали на критика. Всеки човек има своите недостатъци, прави неточности, най-вероятно и при нея е по този начин ", съобщи в изявление за Нова телевизия водачът на партията Веселин Марешки.

" Кои обаче са тези душмани, които желаят оставката ѝ ", попита той и отговори: " Ние показахме, че настояващите за това са по-лоши от нея. Това изявление беше не да я пазиме, а да кажем, че в случай че би трябвало да махнем Караянчева, с цел да пристигна Вигенин или Нинова – ние сме изрично срещу. Не го позволихме ”, безапелационен е Марешки.

От ръководителите на Народното събрание, които помни от предходни години, Марешки уточни, че Караянчева стои по-добре от всеки един от тях. „ Като административен началник смятам, че тя е човек, който може да потушава напрежението и да води работата на Парламента ”, добави водачът на ВОЛЯ.

Според него по време на дебата са се чули „ страшни неща ”. „ Не е прелестно някого да го плюят ”, добави Марешки.

На въпрос за изявлението му за това, че няма да стане педераст, политикът подсети, че е честен, както и всички от ВОЛЯ са такива.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР