Volvo Cars стартира проекта за разработване на технологии за автономно

...
Volvo Cars стартира проекта за разработване на технологии за автономно
Коментари Харесай

Стартира проектът на Volvo за разработване на автономни технологии

Volvo Cars започва плана за създаване на технологии за самостоятелно шофиране, благодарение на шведски фамилии, които ще тестват коли по публичните пътища на Гьотеборг и ще споделят усещанията си с екипа инженери на компанията.

Още три фамилии ще ги последват при започване на 2018 година, а през идващите четири години до 100 индивида ще бъдат включени в плана Drive Me.

Volvo възнамерява да разполага с изцяло самостоятелна кола до 2021 година и данните от плана Drive Me ще изиграят решаваща роля в проектирането й.

Drive me ще включва действителни консуматори, които ще тестват другите равнища на асистенция на лидера по време на ръководство и вероятно на напълно самостоятелно шофиране.

По време на този първи стадий от плана, фамилиите ще държат ръцете си на кормилото и ще управляват ръководството от самото начало, до момента в който употребяват колите.

С течение на времето, всички участници в плана ще получат достъп до по-модерни коли, с по-развити самостоятелни технологии, откакто преминат особено образование. Но даже тогава, тестването на тези коли, в началото ще се прави в следена среда и под надзора на специалисти по сигурността от екипа на Volvo Cars.

Нито една нова технология няма да бъде въведена в употреба, в случай че съществува и най-малкото подозрение по отношение на нейната сигурност.

Това значи, че Volvo продължава да създава колите си със същото внимание и грижа, които затвърждават позициите му на производител на едни от най-сигурните коли в света.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Volvo XC40 води, а не следва (тест драйв)

Забраната на мотори с вътрешно горене в Калифорния се възнамерява за 2040 година

Всичко, което би трябвало да знаете за бруталния McLaren Senna
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР