Володимир Зеленски за пореден път призова Конгреса на САЩ да

...
Володимир Зеленски за пореден път призова Конгреса на САЩ да
Коментари Харесай

Зеленски изостри тона към САЩ и обеща да атакува Русия

Володимир Зеленски за следващ път прикани Конгреса на Съединени американски щати да утвърди допустимо по-скоро финансирането на Украйна. От това зависят опциите на страната на бойното поле. 
Зеленски означи, че досега, в който Украйна няма да знае, че може да разполага с непрекъснатата поддръжка на Съединени американски щати, " ще бъдем в това състояние, в което сме ". Той добави, че сега ВСУ може да нападна лимитирано, " само че с цел да изтласкаме руснаците, ни е нужно повече оръжие ", акцентира президентът. 
Той означи, че поради несъгласията в Конгреса Украйна изпусна към този момент половин година. " Не можем повече да губим време. Украйна не може да бъде предмет на междупартийна политика ". 
Президентът счита, че съперниците на помощта за Украйна не схващат залозите в пълномащабната война: " Ако Украйна падне, Путин ще раздели света на другари и врагове на Русия ". 
Зеленски сподели, че офанзивите на Русия по украинската енергосистема са огромен проблем. Той счита, че Украйна може да спре тези офанзиви, като накара Русия да заплати същата цена, " и когато Русия спре тези офанзиви, и ние ще ги спрем ". 
" След като нямаме Противовъздушна отбрана, с цел да защитим нашата енергийна система, а руснаците ни нападат, запитвам: Защо да не можем да отвърнем?!  Нека тяхното общество да се научи да живее без бензин, без дизел, без ток. Така е заслужено ", заключи Зеленски. 
В последния месец украинските офанзиви с дронове на съветска територия зачестиха и съумяха да извадят от строя четири огромни съветски петролни рафинерии. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР