Volkswagen разкри интересен концепт на базата на най-спортната версия на

...
Volkswagen разкри интересен концепт на базата на най-спортната версия на
Коментари Харесай

Volkswagen ID.XTREME е рали автомобил на базата на ID.4

Volkswagen разкри забавен концепт въз основата на най-спортната версия на ID.4 – GTX. Електрическият модел е квалифициран за рали и се отличава с голям брой доработки, всред които такива на купето, окачването и задвижването. Концептът бе показан в Швейцария по време на годишна среща на притежатели на електрически автомобили.
`Volkswagen

Volkswagen ID.XTREME разполага със задвижване на четирите колела, което се обезпечава от два електромотора, по един на двете оси, както и систематична мощ от 382 конски сили. Това е с 87 конски сили повече от тази при общоприетия ID.4 GTX. Батерията остава със общоприетите 82кВч, само че от Volkswagen не загатват нищо за това по какъв начин добавките въздействат на разхода.
`Volkswagen

Концептът се отличава още с отрязана предна ризница в долната част на която е инсталиран алуминиев защитен панел, както и тръбен булбар в предната част. Калниците са с 50мм по-широки от тези на общоприетия модел, с цел да покрият 18-цоловите джанти с гуми за офроуд. Добавено е и ново окачване за по-голям клиренс, както и спомагателни LED светлини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР