Volkswagen продължава да подгрява за премиерата на изцяло новото поколение на хитовия

...
Volkswagen продължава да подгрява за
премиерата на изцяло новото поколение на
хитовия
Коментари Харесай

Новият Volkswagen Golf идва с 1340 метра кабели

Volkswagen продължава да подгрява за премиерата на напълно новото потомство на хитовия си модел , до премиерата на който остават броени часове.

Този път от Volkswagen ни дават опция да погледнем под лъскавата опаковка на автомобила, от предшествените на който към момента има повече от 35 милиона единици, и споделят, че все още, само във Волфсбург по сглобяването му са ангажирани 8400 индивида.

От Volkswagen споделят също по този начин, че осмото поколение на Golf ще има повече от 2700 индивидуални елементи и съставни елементи, кабелните системи наброяват 962 броя, а общата дължина на използваните проводници е 1340 метра. В съпоставяне с предходната генерация на модела, двата последни индикатора са със надлежно 31 системи и 100 метра кабел повече. От пристигането на стоманените листа, до излизането на готовата кола от съоръжението, всеки нов Golf минава 69 километра.

"Golf 8 е доста по-сложен от своя предшественик ", коменитра Андреас Тостман, член на борда Производство на Volkswagen. "Въпреки това, ние намалихме средното време за производството с около един час. Поради това, че Golf 8 е част от второто потомство MQB артикули, ние постигнахме съществено понижение в производствената инвестиция ".

Първите представители на осмото поколение Volkswagen Golf ще дойдат в изложбените центрове на марката в Германия и Австрия първоначално на декември.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР