Volkswagen“ представи първият си изцяло електрически автомобил на Международното автомобилно

...
Volkswagen“ представи първият си изцяло електрически автомобил на Международното автомобилно
Коментари Харесай

Volkswagen представи първият си изцяло електрически автомобил

„ Volkswagen “ показа първият си напълно електромобил на Международното автомобилно ревю (IAA) във Франкфурт: новият ID.3.
Базовата му цена ще бъде по-малка от 30 000 евро. ID.3 има капацитет да вкара нова епоха на широкомащабно електрически мобилно произвеждане, написа в формалния си уебсайт автомобилният колос.
„ ID.3 е първият електрически автомобил в света напълно без CO2. Следователно, той слага своя знак: за новаторски технологии, за независимост на самостоятелната подвижност и за запазване на климата “, разясни на ревюто Ралф Брандщетер, основен действен шеф на бранша за леки коли на марката.
На интернационалното ревю (12 до 22 септември) ID.3 ще бъде съпроводен от още два електрически модела на „ Volkswagen “: най-новото потомство на също по този начин премиерното e-up! и настоящия e-Golf. Т
ова са три транспортни средства с нулеви излъчвания “ за през днешния ден и на следващия ден “, написа уеб сайтът на компанията. „ Volkswagen “ ще показа и други концептуални коли в границите на ревюто. „ Тези транспортни средства ще слеят сегашното с бъдещето и ще слагат марката за леки коли „ Volkswagen “ и автомобилната подвижност в нова епоха “, написа уеб сайтът.
Новият дизайн на ID.3 се основава на модулната матрица за електрическо задвижване (MEB), създадена от „ Volkswagen “. В средата на май „ Volkswagen “ сполучливо започва предварителната фаза на 1-вото издание ID.3 - извънредно особено издание, лимитирано до 30 000 автомобила, с цялостен набор от функционалности.
ID.3 1ST ще се предлага със междинния размер на трите налични размера на батерията, а доставките са планувани да стартират в средата на 2020 година Базовата цена за този модел ще бъде не повече от 40 000 евро. Тази цена ще включва до 2000 кВтч електрическа енергия за една година след деня на първичната регистрация на автомобила. Батерията в ID.3 1ST е с потенциал 58 кВтч.
Тази батерия ще доставя сила на електродвигателя със 107 кВт и ще даде оптималната скорост от 160 км / ч и обсег до 420 километра (WLTP). ID.3 ще се предлага и с батерия с мощ 45 кВтч или 77 кВтч. ID.3 с 45-кВтч батерия ще може да измине до 330 километра (WLTP) с едно зареждане на батерията. Изберете 77-кВтч вид и обсегът се усилва до 550 километра (WLTP).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР