Volkswagen представи изцяло нова електрическа концептуална разработка, създадена на базата

...
Volkswagen представи изцяло нова електрическа концептуална разработка, създадена на базата
Коментари Харесай

Електрическият Volkswagen ID.X Performance дебютира с агресивна аеродинамика и 558 конски сили

Volkswagen показа напълно нова електрическа концептуална разработка, основана въз основата на показаният публично пред аудитория преди броени дни модел .

Новата идея на Volkswagen се назовава ID.X Performance и показва визия и задвижване, които бихме могли да чакаме от една суперспортна серийна версия на флагманския електрически автомобил на марката в случай, че компанията реши да го осъществя.

Volkswagen ID.X Performance се разграничава от с нападателна аеродинамика, като тя е изключително изразителна в задната част на електрическия автомобил, като всички спомагателни детайли са направени от въглеродни влакна. От въглерод са направени и предните седалки, а за спомагателен акцент в интериора е създаден и украсителен червен противоположен комплект детайли.

Сериозни промени са нанесени също по този начин и по окачването на колата, като отстоянието й от пътя е понижено с 60 мм, а на спортните 20-цолови джанти са инсталирани спортни гуми.

По отношение на задвижването, Volkswagen ID.X Performance е изпълнен в двумоторна настройка за задвижване на четирите колела, като наличната мощ е 558 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР