Volkswagen Group обяви, че компанията е стартирала производството на изцяло нова ръчна

...
Volkswagen Group обяви, че компанията е
стартирала производството на изцяло
нова ръчна
Коментари Харесай

Volkswagen Group намалява CO2 емисиите и с нова мепанична трансмисия

Volkswagen Group разгласи, че компанията е стартирала производството на изцяло нова ръчна предавателна кутия, която обещава усъвършенстване в CO2 индикаторите на интегриралите я в конфигурацията си автомобили с до 5 грама на километър.

От Volkswagen дефинират своята нова предавателна кутия (MQ281), като най-съвременната си досега такава механична, а първият модел, който я получава като част от оборудването си е новия Passat. Поетапно, новата трансмисия ще намери място в други моделни предложения както на марката Volkswagen, по този начин и в повечето при останалите всеобщи марки от портфолиото на групата.

От Volkswagen разясняват, че до момента оптимизацията на ръчните предавателни кутии не е била обект на необикновен интерес като цяло, само че в последна сметка от компанията споделят, че единствено малка модификация е била задоволителна за сериозно възстановяване на успеваемостта и съответно горивната изгодност.

Новата трансмисия покрива диапазона двигатели с въртящ миг от 200 до 340 Нм, което я прави отличен вид за наследник на съвсем всички актуални механични оферти на компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР