Волейболният вицешампион на Италия и Европа Кучине Лубе (Чивитанова) спечели

...
Волейболният вицешампион на Италия и Европа Кучине Лубе (Чивитанова) спечели
Коментари Харесай

Лубе спечели първата си контрола, новите Симон + Леал = 31 точки

Волейболният вицешампион на Италия и Европа Кучине Лубе (Чивитанова) завоюва първата си контрола от предсезонната подготовка. Момчетата на треньора Джампаоло Медей надиграха втородивизионния Сиеко Сървис (Ортона) с 3:0 (25:23, 25:18, 25:19) в среща, играна пред 500 свои почитатели в зала " Еуросуоле Форум ". След края на инспекцията, двамата наставници направиха и взаимна подготовка.

Българският национал Цветан Соколов, който се възвръща от интервенция на лявото коляно, не игра и остана запаса. На негово място всекидневен дебют направи новото попълнение - кубинската звезда Робертланди Симон. И другият нов кубински състезател в редиците на Лубе Йоандри Леал стартира като титуляр.

При неналичието на трима от главните играчи на Лубе, които ще играят на идното Световно състезание - Османи Хуанторена и Енрико Честер за Италия и Бруно Резенде за Бразилия, Джампаоло Медей пусна в игра и някои от юношите на тима

Именно Симон и Леал станаха най-резултатни за успеха на Лубе с 16 и 15 точки. За отбора на Ортона германецът Кристоф Маркс приключи с 12 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР