Волейболният отбор на Левски започна с драматична победа на старта

...
Волейболният отбор на Левски започна с драматична победа на старта
Коментари Харесай

Владо Николов: Радвам се, че се борихме от началото до края

Волейболният тим на Левски стартира с трагична победа на старта на сезона в Суперлигата на България, откакто се наложи като посетител над Дунав (Русе) с 3:2 гейма последния мач от 1-ия кръг. Ето какво сподели след мача старши треньорът на " сините " Владимир Николов:

" Най-важното е, че проявихме темперамент - попаднахме в една комплицирана обстановка, най-опитният ни играч Смилен Мляков се контузи. Радвам се, че успяхме да се борим, от началото до края и с доста разпределяне и групов дух, с повече от една запаса на игрището, да спечелим. Това, естествено, ни прави щастливи ".

" Иван Панков се показа добре, поради напрежението и напрежението, под които бе подложен. Той може да играе доста по-добре, аз съм убеден, че в идващите мачове ще се оправи още по-добре. Нужната смяна пристигна от непредизвиканите неточности, които бяха от лесни обстановки, а и още повече като треньор, в случай, че имам оръжия на пейката ", добави Николов.

" В тайбрека имахме шанс, само че съм доста благополучен от обстоятелството, че успяхме да издържим и да победим извънредно опитния отбор на домакините. Четвъртият гейм бе много оспорван. От статистическа позиция, досега, в който стана 2:1, ние играехме изрично по-добре. Грешките ни попречиха да спечелим по-рано. Имаме 7 контри, нещо, което е ужасно доста. След първия гейм сервисът на Дунав не беше толкоз мощен ", сподели още треньорът на Левски.

" В четвъртия гейм имаше неверно разпореждане в тима на Дунав. Претенциите ми са за това, че обърнах внимание на втория арбитър, който е виновен да следи нареждането, той ме пренебрегва. Направих го повторно, той още веднъж ме пренебрегва. Трябваше да водим с 4 точки, резултатът стана еднакъв. Хубавото е, че тази неправилност не повлия на изхода от дуела ".

" Времето ще покаже дали тимът ни е по-силен, сигурно работим доста. Момчетата са израстнали и това се вижда, уповавам се да успеем за задържим едно положително равнище в идните мачове, ще ни бъде тежко сигурно. Новите попълнения сигурно са добре сработени, физическото положение на Марк Макгивърн се усъвършенства. Не е още на 100 %, надалеч е даже от 80 %, само че с помощта на опита, той оказа помощ много ", съобщи Николов.

" Целта ни е да спечелим купата и купата на страната. Възможно е, времето ще покаже, само че в последна сметка аз в случай че нямам доверие в личния си тим, къде отиваме?! ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР