Волейболните страсти ще превземат ефира на MAX Sport в края

...
Волейболните страсти ще превземат ефира на MAX Sport в края
Коментари Харесай

Европейското по волейбол с участието на България пряко по MAX Sport

Волейболните пристрастености ще завладяват ефира на MAX Sport в края на лятото. Спортните канали на А1 ще създадат феновете очевидци на европейските шампионати по волейбол CEV EuroVolley 2021 за мъже и дами през август и септември.

Голямо е упованието към представянето на мъжкия ни народен тим на шампионата на Стария континент, който стартира от 1 септември. В последните мачове на отбора в Лигата на нациите селекционерът Силвано Пранди избра да обиграва по-млади играчи, само че в този момент тимът потегля с цялостния си капацитет за Европейското.

Шампионатът ще се организира от 1 до 19 септември в общо 4 страни – Полша, Чехия, Естония и Финландия. В конкуренцията ще вземат участие 24 тима, разпределени в 4 групи по 6. Националите ни са в група с Чехия, Италия, Словения, Беларус и Черна гора, като всички мачове от тази група ще се играят в Чехия.

Първият мач на мъжкия тим е на 3 септември против Черна гора, а по-късно са срещите с Чехия (05.09), Италия (06.09), Словения (07.09) и Беларус (09.09). Всички дуели на националите ни от груповата фаза ще бъдат излъчени директно единствено по MAX Sport.

Напред в конкуренцията ще продължат първите 4 тима от всяка група. Следва фаза на елиминациите, започваща с 1/8-финалите, които дружно с 1/4-финалите ще се проведат в Чехия (в Острава) и Полша (в Гданск). На полуфиналите и финала хазаин ще е единствено Полша, като мачовете от финалната четворка ще се играят в Катовице. И във етапа на елиминациите MAX Sport ще излъчи всички мачове на мъжкия български народен тим, както несъмнено и още доста забавни дуели, в това число и полуфиналите и финала на конкуренцията.

Преди присъединяване на мъжкия ни народен тим, в битка за европейския връх, ще се впусне и женският ни народен тим. Системата на конкуренцията е идентична с тази на мъжкия шампионат. Състезанието ще се организира от 18 август до 4 септември, като България е една от четирите държави-домакини. Останалите са Сърбия, Хърватия и Румъния.

Българският тим е в група с Полша, Германия, Испания, Чехия и Гърция, като мачовете на „ лъвиците “ от тази фаза ще се играят в Пловдив. Зала „ Колодрума “ ще одобри още четири мача от осминафиналите на конкуренцията и два от четвъртфиналите, а полуфиналите и финалът ще се играят в Белград. Всички мачове на българския отбор от етапа на елиминациите, както и полуфиналите, финалът и още доста забавни дуели от груповата фаза ще бъдат излъчени по MAX Sport.

В момента А1 са притежатели на правата за голям брой шампионати и шампионати в разнообразни спортове. Зрителите на MAX Sport могат да гледат волейболната Лига на нациите, баскетболното състезание на България (НБЛ), баскетболната Евролига, лекоатлетическата Диамантена лига, хокейната NHL, най-интересните тенис шампионати на ATP, както и надпреварите MotoGP, WRC, NASCAR и бойните галавечери на UFC. А1 има правата и за част от срещите на три европейски клубни шампионата – UEFA Шампионска лига във вторник, Лига Европа и Лига на конференциите, както и някои от топ шампионатите на Стария континент – испанската LaLiga, италианската Serie A, Coppa Italia, Купата на Франция, Купата на Турция. Освен това телекомът има правата за американската Major Soccer League и континенталните клубни съревнования на Южна Америка - Copa Libertadores и Copa Sudamericana.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР