Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева и техният Галатасарай

...
Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева и техният Галатасарай
Коментари Харесай

Доби Рабаджиева и Христина Русева на полуфинал в Турция

Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева и техният Галатасарай (Истанбул) се класираха за полуфиналите в турската Лига 1. Волейболистките на " Джим Бом " надиграха вкъщи Халкбанк (Анкара) с 3:1 (25:11, 12:25, 25:13, 25:15) в трети съдбоносен мач от 1/4-финалните плейофи, игран нощес.

Така Рабаджиева, Русева и компания завоюваха плейофната серия с 2-1 победи и не престават напред към полуфиналите. Там Галатасарай чака гранда Вакъфбанк, който отстрани Бешикташ след 2-0 победи. На полуфиналите още веднъж ще се играе до 2 победи от 3 мача. Първата среща сред двата отбора ще бъде идната събота (17 март)

Доби Рабаджиева игра устойчиво цялостен мач за Галатасарай и завърши с 10 точки (59% успеваемост в офанзива и 50% съвършено посрещане) за успеха. Христина Русева пък влезе за малко като запаса за " жълто-червените " във втория гейм и се регистрира с 2 точки (1 блок) . Най-полезни за " Джим бом " бяха съветската националка Татяна Кошельова (2 блока и 47% успеваемост в атака) и Шинийд Джак (7 блока!, 1 ас и 62% успеваемост в атака) с по 16 точки за триумфа. За отбора на Халкбанк кубинката Уилма Салас осъществя 12 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР