Волейболната звезда Пламен Константинов пропътува около 800 километра от Казан

...
Волейболната звезда Пламен Константинов пропътува около 800 километра от Казан
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Българите не са узрели за парламентарна демокрация

Волейболната звезда Пламен Константинов пропътува към 800 километра от Казан до Москва, с цел да гласоподава в изборната секция на българското посолство.

След като упражни правото си на глас, ще измине още 3400 километра, с цел да се прибере в Новосибирск, където живее и работи.

" Рано сутринта, може би бяхме от първите, около 7.30 бяхме в посолството, тъй като по-късно имахме тренировки и мачове. Често, когато имаме опция гласуваме и в посолството, иначе и в България гласуваме ", сподели за БНР Пламен Константинов.

По думите му извинението, че няма кого да изберем от претендентите за депутати или президент, от дълго време не е годно.

" Голяма част от популацията гласоподава като на футболен мач на " Левски “ и " ЦСКА “. Няма концепция защо се гласоподава. Повече се гласоподава не за политики, не за персони. И може би не сме узрели за парламентарна народна власт. Затова още дълги години ще се лутаме, ще имаме едни и същи проблеми. Трудно ще се сформират обединения и съдружни държавни управления ", добави за „ Хоризонт “ Пламен Константинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР