Волейболната звезда Пламен Константинов пропътува около 800 километра от Казан

...
Волейболната звезда Пламен Константинов пропътува около 800 километра от Казан
Коментари Харесай

Не сме узрели за парламентарна демокрация

Волейболната звезда Пламен Константинов пропътува към 800 километра от Казан до Москва, с цел да гласоподава в изборната секция на българското посолство.

След като упражни правото си на глас ще измине още 3 400 километра, с цел да се прибере в Новосибирск, където живее и работи.

" Рано сутринта може би бяхме от първите, около 7.30 бяхме в посолството, тъй като по-късно имахме тренировки и мачове. Често, когато имаме опция гласуваме и в посолството, иначе и в България гласуваме ", сподели за БНР Пламен Константинов.

По думите му извинението, че няма кого да изберем от претендентите за депутати или президент, от дълго време не е годно.

" Голяма част от популацията гласоподава като на футболен мач на " Левски “ и " ЦСКА “. Няма концепция защо се гласоподава. Повече се гласоподава не за политики, не за персони. И може би не сме узрели за парламентарна народна власт. Затова още дълги години ще се лутаме, ще имаме едни и същи проблеми. Трудно ще се сформират обединения и съдружни държавни управления ", добави Пламен Константинов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР