Волейболната легенда Любо Ганев показа пред премиера на България Бойко

...
Волейболната легенда Любо Ганев показа пред премиера на България Бойко
Коментари Харесай

Любо Ганев показа купата на Световното първенство в МС

Волейболната легенда Любо Ганев сподели пред премиера на България Бойко Борисов в Министерски съвет купата, която ще бъде връчена на спечелилия в идното Световното състезание за мъже, на което страната ни е хазаин взаимно с Италия, съобщи БГНЕС.

В идващите месеци шампионският трофей ще обиколи редица български градове като част от популяризирането на конкуренцията, която ще се организира от 9 до 30 септември.

„ Благодарение на Вас и Вашето държавно управление тази купа към този момент е в България. Радвам се, че тъкмо тук е първата стъпка на купата, която в идващите няколко месеца ще обиколи доста градове в страната. Надявам се и че за последно тя ще бъде в ръцете на някой от нашите волейболисти “, съобщи Ганев, който е и изпълнителен шеф на организационния комитет на шампионата.

От своя страна Борисов съобщи, че страната ни чака мощно показване от „ лъвовете “. „ Разчитаме доста на нашите момчета да зарадват българите на най-голямото спортно събитие. Българите обичат волейбола, тъй че разчитаме доста на вас “, разяснява министър председателят.

България попадна в Група „ Д “ на шампионата с настоящия първенец на планетата Полша, Финландия, Иран, Пуерто Рико и Куба. Всички срещи от тази фаза на шампионата националният ни отбор ще изиграе в зала “Конгресна ” в Двореца на културата и спорта във Варна. В първия си мач от шампионата играчите на Пламен Константинов ще се изправят против състава на Финландия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР