Волейболистките на Варна ДКС записаха шеста победа в женското първенство.

...
Волейболистките на Варна ДКС записаха шеста победа в женското първенство.
Коментари Харесай

Волейболистките на Варна-ДКС удариха ЦСКА и излязоха втори

Волейболистките на Варна ДКС записаха шеста победа в женското състезание. Воденият от Стоян Гунчев отбор се наложи над ЦСКА с 3:1 (23:25, 25:17, 25:22, 25:17) в мач от осми кръг на Демакс лигата, изигран в морската ни столица, написа Bgvolleyball.com. 

Варненки са втори в таблицата с 16 точки (6 триумфа, 2 загуби), " алените " са четвърти с 15 точки (5 победи, 3 поражения). 

Волейболистките от морската столица поведоха изначало и поддържаха преднината съвсем до края на гейма. В основните геймове домакините позволиха поврат и столичанки взеха задатък след 25:23. 

Във втората част играта стартира равностойно, като се резервира до петата точка. Впоследствие превъзходството на варненки бе цялостна и резултатът бе подравнен. 

Третият гейм започва с игра на амплитуди, само че след 17:17 девойките на Стоян Гунчев взеха нещата в свои ръце. Състезателките от морската столица удържаха темпото и поведоха в мача.  

" Армейките " потеглиха мобилизрано в решителния четвърти гейм, само че изпуснаха самодейността и волейболистките на ДКС записаха крайния триумф след 25:17 и 3:1.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР