Волейболистките на Марица (Пловдив) вече тренират в зала Пале де

...
Волейболистките на Марица (Пловдив) вече тренират в зала Пале де
Коментари Харесай

Марица вече тренира в Агд след 16-часово пътешествие

Волейболистките на Марица (Пловдив) към този момент упражняват в зала Пале де Спор в средиземноморския френски град Агд, където на следващия ден вечер от 21:00 б.в. започват третата си поредна акция в Шампионската лига на ЦЕВ с мач против първенеца на Франция Безие (Безие).

С цялостна група от 14 състезателки Жълто-сините потеглиха от Пловдив рано тази заран, в три и половина. След леко закъснели полети от София до Тулуза през Франкфурт и над 200 километра с рейс, те бяха блокирани от митинги на автомагистралата малко преди влизане в Агд, което ги забави допънително. Така, след 16-часово пътешестване, маричанки съумяха да се настанят в хотела единствено половин час преди да потеглят още веднъж към залата за подготовка.

Оказа се обаче, че Пале де Спор (в превод “дворец на спорта”) напълно няма нищо общо с великолепието на своето име, като осветлението, настилката, а евентуално и височината на залата, са надалеч под стандартите на най-престижния европейски клубен шампионат.

Въпреки перипетиите, българските шампионки са в чудесно въодушевление и подготвени да гонят своите цели на френска земя. Почти всички волейболистки са здрави, като единствено капитанката Нася Димитрова е под въпрос за мача на следващия ден вечер заради травма в лявата ръка. Официалния си дебют за Марица се чака да направи и американският диагонал Алекзандра Холстън, която пропусна първите две срещи на тима в Националната волейболна лига.

Двубоят Безие – Марица на 20 ноември ще бъде излъчен директно по Diema Sport HD, както и по новата онлайн телевизия на ЦЕВ EuroVolleyTV.
volleymaritza.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР