Волейболистка стана Мис Асеновград, а Петя Буюклиева и кмета на

...
Волейболистка стана Мис Асеновград, а Петя Буюклиева и кмета на
Коментари Харесай

Волейболистка стана Мис Асеновград

Волейболистка стана Мис Асеновград, а Петя Буюклиева и кмета на града пяха в дует 177-сантиметровата естествена русокоска Мария Попова (22 год.) бе определена за най-красивата асеновградчанка. Тя стана победител в състезанието "Мис Асеновград 2019 година " измежду още 10 други девойки.

Лентата й бе връчена от кмета на град Асеновград доктор Емил Караиванов, а короната й сложи на главата Мис България 2018 Теодора Мудева.

Мария е възпитаничка на спортното учебно заведение "Васил Левски " в Пловдив с волейбол, а от седем години се занимава с мода. След тази победа, синеоката хубавица ще има опцията да вземе присъединяване в националния конкурс "Мис България " в края на годината. Първа подгласничка стана Таня Александрова, която е на 23 година Тя приключва магистърската си степен за фармацевт и работи в аптека в Асеновград. Таня сграбчи сърцата и на присъстващите във фоайето на Градска библиотека "Паисий Хилендарски " в града. Така момичето бе удостоено с купата "Лице на публиката ".

Втората подгласничка е 18-годишната Цветислава Киркова, която ще продължи висшето си обучение в компетентност "Филмови науки " в Англия.

За трета подгласничка на победителката бе провъзгласена Радина Нейкова, на 18 година Тя се занимава професионално със спортни танци и скоро й следва държавно състезание. Журито беше в звезден състав - Мис България 2018 Теодора Мудева, Стефи Стаменова - Мисис Баба 2019, Мисис България Станислава Андреева, Мис Интернейшънъл Туризъм Рени Радева, някогашният национал и сегашен треньор на волейболния отбор Локомотив ПД Петър Узунов, дизайнерът Стоян Радичев, начин на живот репортера на вестник Марица Десислава Дамянова, спонсори и представители на общината. Момичетата се показаха в три тура – с първокласни италиански бижута, по бански костюми и със особено ушитите за състезанието тоалети на дизайнера от Асеновград Стоян Радичев. За тяхната блестяща визия пък се погрижи топ коафьора от Пловдив Пепи Николова и гримьорите на Radiant.

Между туровете пяха вокалната половинка на световноизвестния ди-джей Таркан – Нелита и очарователната Боряна Баташова, която бе и водеща на състезанието. Всички девойки получиха дарове от Кристиян оф Рома, Рефан, образование по британски език с учители от Чикаго, предоставено от волейболиста Петър Узунов, бижута от италианския бранд Амен и часовници Дудъл. Конкурсът Мис Асеновград бе черешката на тортата от празника на града „ Красотата на Асеновград “.

През целия ден имаше наситена културна стратегия, която започва с 100-годишния бит Каленица. През деня се организира конкуренцията След това се организира конкуренцията Мини мис и мистър Асеновград за деца сред 4 и 14 годишна възраст. Танцовите обединения на града – Косараи Индиго заредиха публиката с доста въодушевление, а популарната изпълнителка Бриана Пантелеева подвигна асеновградчани на хоро. Част от празника на града бе и тийн звездата Биляна Лазарова.

Гранд дамата Петя Буюклиева пък избра родния Асеновград, с цел да отпразнува 60-тия си празник с концерт-подарък към съгражданите си. В препълнената зала на Библиотеката се бе събрал половината град, който пя и танцува с нея. Кметът на град Асеновград доктор Емил Караиванов, пък сподели забележителни гласови данни, откакто Петя го приобщи към една от песните й. На финала той я поздрави с букет и торта с нейния лик. От неспокойствие звездата от Капките се разплака на сцената и за край изпя песента си, отдадена на родния й град.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР