Волейболистите са длъжници на публиката, отсече легендата Борислав Кьосев след

...
Волейболистите са длъжници на публиката, отсече легендата Борислав Кьосев след
Коментари Харесай

Легендата Боре Кьосев: Волейболистите са длъжници!

" Волейболистите са длъжници на публиката ", отсече легендата Борислав Кьосев след последния мач на националите от международното състезание. България загуби от Канада с 2:3 и остана на 11-о място в крайното класиране. Тимът игра трагично през първите два гейма. След това съумя да изравни, само че в тайбрека още веднъж бяхме надиграни.



" Трябваше по различен метод да изиграем финалния мач - счита Кьосев. - Ако това ни е максимумът на опциите, значи не сме за там. Разполагаме с играчи, които показват искания, че са повече от другите. Излизаме против тимове от третия ешелон, вършим се на герои, а те ни бият. Има нещо сбъркано. Зле сме физически и на обсада, а да не приказваме на посрещане. Не се знае кой къде стои на игрището. Публиката говореше на мача по какъв начин волейболистите бързат за дискотека или да се върнат в чужбина. Заболя ме от тези думи. "

Кьосев разгласи, че Управителният съвет на федерацията ще проучва представянето и ще се търси подмладяване на отбора.

" Не съм удовлетворен от желанието на тима - добави прочувственият Кьосев. - Ще търсим момчета със сърце и топки, които да работят и да се развиват. Имаше млади гении, които бяха подценени. Видя се, че сме надалеч от актуалния волейбол. Оправданията с травмите и психическата обремененост могат да се дават от децата, които играят на поляната пред блока, а не на международно състезание. Само с битка не става. "

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР