Волейболистите от националния отбор на Русия успяха да защитят титлата

...
Волейболистите от националния отбор на Русия успяха да защитят титлата
Коментари Харесай

Русия спечели турнира лига на нациите

Волейболистите от националния тим на Русия съумяха да защитят купата си в Лигата на нациите и да завоюват трофея за втора поредна година. " Сборная " се наложи над домакините на финалите от Съединени американски щати с 3:1 гейма в огромния край на финалната шестица на най-комерсиалния шампионат, игран тази нощ пред близо 4500 фенове в зала " Кредит Юниън 1 Арена " в Чикаго.

Най-полезен за съветския отбор беше Дмитрий Волков със 17 точки (2 блока, 2 аса и 52% успеваемост в атака) за успеха. Егор Клюка добави още 14 точки (1 блок, 2 аса и 79% успеваемост в атака) за триумфа.

За американците Тейлър Сандър (1 блок, 2 аса и 59% успеваемост в атака) и Матю Андерсън (1 ас и 53% успеваемост в атака) осъществиха 20 и 19 точки, само че и техните старания не бяха задоволителни за победа.

По-рано през днешния ден пък международният първенец Полша завоюва бронза, откакто разгроми олимпийския отличник Бразилия с 3:0 гейма " Селесао " за втора поредна година остава без орден на 4-о място, до момента в който " Дружина полска " приключи 5-а през 2018 година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР