Волейболистите на Тетевен Волей претърпяха трето поражение във Втората осмица

...
Волейболистите на Тетевен Волей претърпяха трето поражение във Втората осмица
Коментари Харесай

Петър Мечкаров: Противопоставихме се срещу фаворита в групата

Волейболистите на Тетевен Волей претърпяха трето проваляне във Втората осмица на Суперлигата, откакто отстъпиха след петгеймова борба като хазаин на Дунав (Русе) с 2:3 гейма в отсрочен мач от втори кръг на шампионата.

Ето какво сподели след срещата пред BGvolleyball.com старши треньорът на " зелените " Петър Мечкаров:

" Направихме един добър мач, малко ненадейно за мен дори. Близо две седмици не бяхме упражнявали, последните няколко дни на процедура направихме няколко тренировки, и то в камерен състав. Липсва ни един от състезателите, които играят в главния състав. Въпреки всичко се противопоставихме против тим, който е любимецът в групата. "

" По принцип играем мач за мач. В последните няколко срещи играем добре, само че малко не ни доближава. Общо взето, физическата подготовка и това, че сме в камерен състав. Имаме доста хора, които работят, студенти, опитваме се да компенсираме тези неща ", добави Мечкаров.

" До края на сезона ще е доста мъчно. Ще се стремим да изиграем още един мач, с цел да може да понижим малко мачовете през януари. В последна сметка - каквото стане ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР