Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) не оставиха шанс и победиха

...
Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) не оставиха шанс и победиха
Коментари Харесай

Добруджа не остави шанс на Хебър в Пазарджик

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) не оставиха късмет и победиха като посетители Хебър (Пазарджик) с 3:0 (25:19, 25:21, 25:19) в най-интересната среща от междинния 20-и кръг на Суперлигата на България, играна довечера в зала " Васил Левски ".

Така добричлии останаха на 7-о място във краткотрайното класиране с 11 победи, 9 загуби и 32 точки. Хебър пък резервира 5-о си място с 12 победи, 8 загуби и 33 точки, само че преди изиграването на последните два мача от кръга на следващия ден. В идващия, предпоследен 21-и кръг от постоянния сезон на шампионата Добруджа приема Пирин (Разлог), до момента в който " тигрите " от Пазарджик са още веднъж домакини, само че този път на Черно море (Варна).

Равностойното начало на първия гейм и нежната преднина на Хебър в първите минути дадоха неверно усещане за хода на срещата. Добруджа съумя да обърне след 10-а точка и последователно трупаше задатък, стигнал до 5-6 точки. Домакините понижиха до две разликата при 17:19, само че по-късно четири следващи точки за Добруджа взеха решение всичко за крайното 25:19. Добричлии стартираха ужасно във втория гейм, водеха от самото начало, на моменти с 6-7 точки, и макар опита за поврат от страна на Хебър още веднъж в края на гейма, Добруджа усили преднината си след 25:21. И в третия гейм, резултатът още веднъж бе еднакъв до към 10-а точка, след което Добруджа се откъсна напред и повече не позволиха на Хебър да се приближи прекалено много - 25:19 и 3:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР