Волейболът в Хърватия се завръща след пандемията от коронавирус и

...
Волейболът в Хърватия се завръща след пандемията от коронавирус и
Коментари Харесай

Волейболът в Хърватия се завръща

Волейболът в Хърватия се завръща след пандемията от ковид и напълно скоро ще има шампионати по плажен волейбол. Това разгласи шефът на Хърватската федерация по волейбол (HOS) Валентина Бифлин на взаимно занятие националните тимове с млади очаквания от ВК Врапче и Олимпик на игрищата във Врапче (б.р. квартал на Загреб). Там е един от най-добре оборудваните кортове в Хърватия.

" Първенството ще се състои от три шампионата в старша категория, три шампионата за по-младите възрастови групи. Ще се играе и за Купата на Хърватия. Двубоите ще се проведат от края на юни до края на август в Загреб, Сплит и Пула ", сподели Бифлин.

Хърватската волейболна асоциация в Загреб пък провежда среща с публицисти и млади волейболни гении, на която членовете на националния тим Ема Струняк, Леа Диак, Божана Бутиган, Николина Божичевич, Цимафей Жуковски, Иван Раич, Даниел Галич и Марко Седлачек приказваха за миналия сезон и идното пред тях. След няколко месеца без нормалните спортни занимания, те не крият насладата от завръщането си на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР