Волен Сидеров сравни Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър. В кулоарите

...
Волен Сидеров сравни Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър. В кулоарите
Коментари Харесай

Сидеров за Цветанов: Не се вглеждайте в битовизми, той е добър в дипломацията, днешният Кисинджър

Волен Сидеров съпостави Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър . В коридорите на Народното събрание водачът на „ Атака ” съобщи, че Цветанов реализира дипломатически чудеса със Съюз на демократичните сили и „ Воля ”. Според Сидеров , ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов има бъдеще и като брокер на недвижими парцели.


 
Смятам, че няма да остане гладен, ще се препитава с това. Все отново това е доста сериозен бизнес, там би трябвало да умееш да хванеш вълната, да хванеш момента, да улучиш точния миг, тъй като изпуснеш ли го, губиш. Това е доста сериозна специалност, имам познати, които работят в такива организации. Но той към този момент е доста мощен в дипломацията, дано не го отклоняваме от този път. Такива чудеса реализира - това с Марешки, това с Румен Христов. Това е днешният Кисинджър. Все едно го виждам 73-74 година совалките в Китай да разчупи ледовете тогава “, разяснява Сидеров и добави:
 
Не се вглеждайте в битовизми - жилища, 200, 300, 500 квадрата, огромна работа “.

 
Сидеров съобщи, че крепят стабилността на обединението всеки ден.
 
Виждате, че с нашите нежни ръце каквото можем, вършим го. Надявам се да не се срути обединението, тъй като виждате, че Българска социалистическа партия не са подготвени да ръководят . Ако бяха подготвени, да кажем: Заповядайте, започвайте да управлявате! Освен това в Българска социалистическа партия стана едно делене скрито на Станишев и Йончева. Това неизбежно ще се отрази на вътрешната непоклатимост на Българска социалистическа партия и ще отслаби техния резултат “, сподели още Волен Сидеров.

 
Той изясни, че следва да стане ясно какво вършат Патриотите и дали ще се явят на изборите дружно:
 
„ Сега в събота имаме конгрес на Вътрешна македонска революционна организация, ще отида, ще поздравя Вътрешна македонска революционна организация, тъй като ние сме сътрудници. Ние чакаме в този момент Валери Симеонов да го питаме, да се съберем мъжки и да се каже дружно ли ще се явяваме, или поотделно. Няма да се атакуваме, няма да има кавги “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР