Волен Сидеров се разграничи от коалиционния си партньор Валери Симеонов

...
Волен Сидеров се разграничи от коалиционния си партньор Валери Симеонов
Коментари Харесай

Тежък скандал тресе Патриотите! Волен Сидеров скочи брутално срещу Валери Симеонов

Волен Сидеров се разграничи от съдружния си сътрудник Валери Симеонов поради изявленията му от тази заран по Българска национална телевизия против съветския патриарх Кирил. Симеонов взриви водещия с изострен коментар за съветския патриарх Кирил.
"Този човек не е слязъл от небето. Той не е слязъл от парадайса и не е делегат на Господ Бог Исус Христос. Този шмекер е внесъл безакцизни цигари за 14 милиарда $ и вино за 4 милиарда $. Все за църквата. Известен е като Цигарения митрополит на Русия.Часовникът му коства 35 хиляди $. Тоя същият има частен аероплан, има вила в Швейцария. И тоя същият да има наглостта да раздава правораздаване пред българския президент. Какъв патриарх!? Това е сътрудник Михайлов от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ", избухна Симеонов.
"Парламентарната група на Обединени патриоти се разграничава от грубите и неприемливи нападки на вицепремиера Валери Симеонов, направени по Българска национална телевизия против главата на най-голямата православна черква в света ", написа в известие до медиите водачът на Атака и ръководител на парламентарната група Обединени патриоти.
"Смятаме, че е неприемлив сходен език към Негово светейшество патриарха на Руската православна черква Кирил, който беше признат публично от премиера на Република България Бойко Борисов, президента Румен Радев и отслужи дружно с българския патриарх Неофит празнична литургия по случай 140 г от Освобождението на България от турско иго ", добавя Сидеров.
"Настояваме вицепремиерът Валери Симеонов, който е квота на Коалиция Обединени патриоти в българското държавно управление да сервира опрощение на съветския патриарх за нанесените обиди ", се споделя още в известието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР