Воле от тъчлинията и от 35 метра? Звучи като гол,

...
Воле от тъчлинията и от 35 метра? Звучи като гол,
Коментари Харесай

Воле от 35 метра от тъчлинията: Вече имаме фаворит за най-красив гол

Воле от тъчлинията и от 35 метра? Звучи като гол, който можем да забележим на някоя от известните ни игри FIFA или PES, само че в действителност стана действителност. Това се случи по по-ниските дивизии на футбола в Острова, а името на индивида, който го стори, е Оли Бабингтън.
Той играе за АФК Кливедън, а в последния дуел на своя отбор стори привидно немислимото. При офанзива на неговия отбор съотборник на Оли опита прострелно подаване към наказателното поле, с което да изведе състезател на добра позиция за гол.
Противниковата защита обаче се оправи и топката бе изчистена от дъгата на наказателното поле към тъчлинията - на " безвредно " място. Там обаче дебнеше Оли Бабингтън, който повярва, че може да опита нещо извънредно макар позицията си.
Бабингтън откри топката с десния си крайник и я изпрати заплашително към далечния ъгъл на вратаря, който бе излязъл леко напред. В последна сметка топката трансферира стража и влезе в мрежата му, а това прати в възторг съотборниците на Оли.
Разбира се, това съкруши и противниковия тим, който като че ли не вярваше на какво е станал очевидец. Можете да видите красивото осъществяване във видеото по-долу. Дори ФИФА не пропусна да " почете " гола.
Официалната страница в Туитър реагира на видеото и добави като текст: " Миналият понеделник бе несъмнено кой печели премията " Пушкаш ". Този гол е евентуален кандидат за идващия път ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР