Волатилността е ключов показател за всяка хазартна игра. Някои слотове

...
Волатилността е ключов показател за всяка хазартна игра. Някои слотове
Коментари Харесай

Казино игри с големи шансове за бързи печалби

Волатилността е основен индикатор за всяка хазартна игра. Някои слотове могат да раздават облаги след два или три рунда. И това ще бъдат огромни облаги.

Fire Archer от Pragmatic Play

Тази слот машина принадлежи към жанровете " История " и " Приключения ". Тя е създадена от производителя през 2023 година Стойността на RTP на слота е 96,10%, а степента му на разпръскване е висока. Виртуалните хазартни клубове от прибавят тази игра към известната секция. На всеки няколко месеца този слот раздава шестцифрена облага.

Размерът на оптималната облага за едно завъртане в играта е 500 хиляди заема. При едно завъртане комарджията може да заложи от 0,25 до 125 монети. Стойността на една монета може да бъде определена в границите на 0,01 до 0,50.

На една линия е разрешено да се залагат от 1 до 10 монети. Платените направления, които образуват печеливши комбинации, в играта са 25 броя. Игралната повърхност на машината се състои от 5 реда и 5 барабана.

Слотът дава такива бонусни функционалности като:

  • фрийспинове;

  • Wild и Scatter;

  • Разширяващи се икони;

  • Каскадни икони.

За да сътвори печеливша композиция, играчът би трябвало да улови 3, 4 или 5 идентични изображения на една от печелившите линии. Под формата на карти за игра с номинал от 10 до А са показани нископлатени икони, които носят от 15 до 750 монети в комбинации.

Средни по цена са такива знаци като чаша бира, шапката на Робин Худ, торба с монети, както и основният воин на играта е самият Робин Худ. За тези икони в платените вериги комарджията ще получи от 75 до 2 500 заема.

Най-скъпата икона в машината е лъвската глава. Той работи и като уайлд знак, като замества останалите икони, като се изключи специфичните знаци. В печеливши комбинации тази картинка ще донесе 375, 1250 или 3750 монети.

Club Tropicana от Pragmatic Play

Този слот принадлежи към жанра " Плодове ". Той е пуснат от доставчика през 2023 година Дисперсията на машината е на високо равнище, а теоретичният % на възвръщаемост е 96,08. Размерът на най-голямата облага на завъртане се равнява на 115 200 000 монети.

На приплъзване комарджията може да заложи от 9,60 до 28 800 монети. Достойнството на една монета е конфигурирано в диапазона от 0,80 до 160. Допустим залог на линия - от 1 до 10 заема. Платежните посоки в играта са 12 броя.

Игралната зона се състои от 5 барабана, ситуирани на 4 реда. Допълнителните варианти на слота са такива чипове:

Най-скъпата икона под формата на Шейкър е в положение да образува вериги с облаги в размер от 2 до 5 броя, а останалите икони - от 3 до 5 броя. За основаването на поредици с тази икона комарджията ще получи премия от 9 600 до 3 840 000 заема.

Средностатистически при изплащането са такива пиктограми като Чадъри, Спасителен пояс под формата на еднорог, Коктейл и Пари. В комбинации с награди те дават облага, варираща от 19 200 до 1 920 000 монети.

Иконата на играта под формата на Пари няма закрепено заплащане. Размерът на облагата за комбинациите с нея се дефинира от общия размер на паричните стойности при всяко съответно рухване. Евтините икони, които носят от 9 600 до 192 000 монети, са Череша, Лимон, Диня, Портокал и Слива.

Опционалните рундове на безплатните завъртания дават 10 превъртания, които могат да бъдат удължени. Той се задейства посредством мятане на четири или повече Scatter признака под формата на три коктейла. Уайлд признакът е под формата на космат мъж с блестящо оцветена риза.

Gordon Ramsay Hell's Kitchen от NetEnt

Тази слот машина принадлежи към категорията " Храни ". Тя е пусната от доставчика през 2021 година Теоретичната възвръщаемост на слота е 96,07%. Нивото му на разпръскване е на междинна позиция.

Комарджията може да залага на завъртане в границите на диапазона от 0,20 до 100 монети. Размерът на оптималната облага доближава 500 хиляди заема в границите на едно завъртане. Игралното поле се състои от 3 реда, на които са ситуирани 5 барабана.

Фиксираните направления, в които се основават платени вериги, в играта са 20 броя. За да се образува печеливша композиция, са нужни 3, 4 или 5 идентични икони. Бонус вариантите на машината са: Бонус игра, безвъзмездни завъртания, специфични знаци Wild и Scatter, стекове от икони.

Основните изображения в играта са Butterscotch Pudding, Cocktail, Burger и Beef Wellington. В платени комбинации тези пиктограми носят от 150 до 1 000 монети. Игралните карти с номинал от Валета до Аса са евтини знаци, които носят сред 35 и 150 заема в печеливши вериги. Свободните завъртания се задействат от 3 или 4 Scatter признака, които носят надлежно 10 или 15 свитъка.

" Участието в хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! "




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР