Вокалистът на U2 Боно ще наруши дългогодишен обет между членовете

...
Вокалистът на U2 Боно ще наруши дългогодишен обет между членовете
Коментари Харесай

Рядък шанс да поиграете голф с Боно

Вокалистът на U2 Боно ще наруши дълготраен обет сред членовете на бандата да не играят голф, съобщи Fox News. Причината е идното му присъединяване в благотворителна идея за събиране на средства за битката срещу ХИВ и СПИН.

U2 подписа обет в предишното, когато бяхме младежи и сформирахме бандата, че единственото нещо, което в никакъв случай няма да вършим е да играем голф. Не мислехме, че това има доста общо с рокендрола ", сподели Боно.

Шансът за игра на мини голф с U2 е единствено едно от прекарванията със звезди, които участниците могат да завоюват като част от акция за Световния ден за битка със СПИН на 1 декември на уеб страницата Omaze.com/RED. За всяко подаяние от 10 щатски $ до 18 януари, донорът получава опцията да тренира с Чарлийз Терон или да посети кино премиера с Рийз Уидърспун.



Боно ще си партнира с телевизионния водещ Джими Кимел за предаване по телевизия ABC, където дружно с други звезди ще оферират брандирани артикули за набиране на средства, като облекла, козметика и аксесоари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР