Военновъздушните сили на САЩ не са уведомили ФБР, че стрелецът

...
Военновъздушните сили на САЩ не са уведомили ФБР, че стрелецът
Коментари Харесай

Нови разкрития от разследването на масовата стрелба в Съдърланд Спрингс

Военновъздушните сили на Съединени американски щати не са уведомили ФБР, че стрелецът в черквата в Тексас е наказан за принуждение в фамилията си. Уволненият от въоръжените сили Девин Кели простреля 26 души в черква и рани 20 души.


Девин Кели, някогашен военнослужещ във Военновъздушни сили на Съединени американски щати, е бил наказан през 2012 година от боен съд по две обвинявания в домашно принуждение против своята брачна половинка и доведения си наследник. Но тази информация не е била подадена в базата данни на ФБР, както изискват разпоредбите на Пентагона. Освен това по силата на федерален закон е неразрешено да се продава или дава оръжие на наказан за домашно принуждение.
Кристофър Комбс, специфичен сътрудник от ФБР: Знам, че пораждат доста въпроси по отношение на системата на ФБР - по какъв начин подобен човек може да има оръжие? Мога да ви кажа, че при четирите инспекции в базите данни не е открита задоволително информация, че този човек има огнестрелно оръжие.
Междувременно хората в Съдърланд Спрингс, където се случи нещастието, още не могат да се отърсят от случилото се. Този дребен град попадна във фокуса на международните вести, откакто в неделя в църквата там Девин Кели простреля 26-ма души. Това е най-кървавото ликвидиране в актуалната история на щата Тексас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР