Военнослужещ от Шумен е обвинен за системно предоставяне на помещения

...
Военнослужещ от Шумен е обвинен за системно предоставяне на помещения
Коментари Харесай

Военен е обвинен в отдаване на помещения за проституция

Военнослужещ от Шумен е упрекнат за редовно даване на пространства за проституция, оповестиха от пресслужбата на прокуратурата. 

Той е оголен при профилирана интервенция на Регионалната работа „ Военна полиция “ във Варна, под управлението на Военно-окръжната прокуратура в Сливен.

От декември 2023 година до полицейското му задържане на 9 февруари т.г. военнослужещият от военно формирование в Шумен систематично предоставял на разнообразни лица против възнаграждение пространства, негова благосъстоятелност, за платени секс услуги.

При извършените на няколко адреса претърсвания от военни проверяващи служители на реда са конфискувани писмени и материални доказателства, обосновали обвиняването на причинителя в закононарушение по чл.155, ал.3 от Наказателния кодекс. Наблюдаващият боен прокурор е постановил по отношение на обвинения и мярка за неотклонение „ парична гаранция “. Разследването продължава. Предстоят разпити на очевидци, експертизи и други дейности по следствието, допълват от пресслужбата на прокуратурата. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР