Военно-окръжната прокуратура в София даде на съд четирима за убийството

...
Военно-окръжната прокуратура в София даде на съд четирима за убийството
Коментари Харесай

Убийците на Станка Марангозова отиват на съд

Военно-окръжната прокуратура в София даде на съд четирима за убийството на Станка Марангозва. Разстрелът стана на 10 октовмри 2019 година в София.

Марангозова е убита в квартал „ Младост 1 “. Тялото й бе открито в 20,53 часа пред блок 18 от брачна половинка си. Жената била на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата.

До тялото и имаше хвърлена бяла роза

Когато килърът стрелял, марангозова говорила по телефона.

Разстрелът е бил чут от събеседника на Станка, с който тя говорила по мобилния си телефон. Колата била в придвижване, а прозорецът е бил свален.

С обвинителния акт на съд са предадени 4 лица – подп. Б.И. (служител на Национална работа за защита все още на осъществяване на престъплението), И.М., В.Д. и П.К.

П.К. е предаден на съд като причинител на закононарушението, а останалите трима обвинени като подбудители и помагачи.

Извършителят наблюдавал жертвата и стрелял от мотоциклет, прикривайки оръжието с букет от изкуствени рози. По Марангозова е стреляно три пъти в главата

Тя е бил следена месец, като е бил употребен и тракер за установяване на местонахождението й. Мотоциклетът е открит във водоем край софийското село Чепинци на 20 май 2020 година

След убийството И.М. е напуснал рамките на страната и отишъл в Швейцария, а по-късно в Германия. После екстрадиран у нас.
Трима от обвинените са привлечени към наказателна отговорност и за присъединяване в проведена незаконна група за държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяването им.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР