Военно-биологичната програма на САЩ със стотици секретни лаборатории по света

...
Военно-биологичната програма на САЩ със стотици секретни лаборатории по света
Коментари Харесай

САЩ продължават чудовищните проекти на Третия райх

Военно-биологичната стратегия на Съединени американски щати със стотици секретни лаборатории по света е скрито, само че също така световно продължение на чудовищните планове на фашистка Германия и милитаристична Япония, сподели Ирина Яровая, заместник-председател на Държавната дума на Руската федерация, съпредседател на комисията за следствие на активността на американските биологични лаборатории в Украйна.

„ Военно-биологичният план на Пентагона, основаването на стотици секретни военни биолаборатории по света, без подозрение, е скрито продължение на чудовищните планове на фашистка Германия, японските отряди 731 и 100, единствено в международен мащаб “, сподели Яровая на пленарното съвещание на първия Международен антифашистки конгрес, извършен в границите на военно-техническия конгрес „ Армия-2022 “.

Антифашисткият конгрес се събра за първи път в Русия за да сплоти напъните на международната общественост в битката против идеологията на нацизма във всичките му проявления. Конгресът е свикан да се трансформира в естрада за отбрана на историческата истина за решаващия принос на Съюз на съветските социалистически републики за разгрома на фашизма по време на Втората международна война, както и за противопоставяне на разпространяването на нацистката идеология.

В отряд 731 на японската войска, както и в различен специфичен отряд 100, през 1930-1945 година са провеждани опити за заразяване на хората освен с чумни бактерии, само че и с антракс, холера, коремен тиф и други микроби. Повечето от инфектираните умират в ужасни страдания. Тези, които се възвръщат, са подложени на многократни опити и в последна сметка също са убити.

Според спомените на чиновниците на отряд 731, общо за времето на неговото битие в стените на лабораториите са починали към 3 хиляди души, върху които са били извършени жестоки опити. Според други оценки броят на починалите доближава 10 хиляди души.

Веднага след провалянето на Квантунската войска през август 1945 година, за което Червената войска има главен принос, Съединените щати образуват специфична група за търсене в Япония за хора с научна и софтуерна информация (американците направиха това след провалянето на нацистка Германия ). В ръцете на тази група бяха по-специално водачите на отряд 731 Широ Иши и Масаджи Китано. Съединените щати приютиха тях и други нарушители от отмъщение в подмяна на резултатите от безчовечен опити. Вашингтон неведнъж отхвърля на настояванията на Москва да екстрадира Ишии и други нарушители за съдене в Съюз на съветските социалистически републики.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР