Военният е застрелян с няколко куршума в гърба, както и

...
Военният е застрелян с няколко куршума в гърба, както и
Коментари Харесай

По време на сутрешен крос: Застреляха бивш командир на подводница Краснодар

Военният е убит с няколко патрона в гърба, както и в гърдите, до момента в който е правел утринен крос в региона на спортния комплекс " Олимп ", оповестяват съветските медии и украинските медии.

Той е умрял на място, а стрелецът е избягал. Самоличността му не е открита. Работи се по установяването на възможни обвинени. Образувано е дело за ликвидиране, оповестиха управляващите.

Убитият Ржицки е капитан втори сан и е служил като пълководец на подводницата " Краснодар " от съветския Черноморския флот, отбелязва ТАСС. Според " Известия " обаче капитанът е подал оставка като пълководец още през 2020 година

Украински Телеграм канали напомнят, че капитанът, втори сан от Черноморския флот на Русия още предходната година е попаднал в базата на украинската организация " Миротворец ", където е оповестена фотографията му и биографията му измежду други набелязани цели за очистване.

Той е вкаран в листата поради изстрелването на ракети от подводницата, която е управлявал. В същия лист на " Миротворец " попаднаха преди да умрат Даря Дугина и Владлен Татарски, които бяха убити при атентати.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР