Военен анализатор и лидерът на ЧВК Вагнер“ Антон Елизаров заговориха

...
Военен анализатор и лидерът на ЧВК Вагнер“ Антон Елизаров заговориха
Коментари Харесай

14 април ли е датата, на която се слага началото на Третата световна война?

Военен анализатор и водачът на ЧВК „ Вагнер “ Антон Елизаров заговориха за замяна на нуклеарни удари

Трябва да признаем, че 14 април е датата на началото на Третата международна война. Това разяснява водачът на ЧВК „ Вагнер “ Антон Елизаров в своя телеграм канал. 

„ Иран и Израел имат нуклеарни арсенали, което значи, че събитията от тази нощ ще обиден и руснаците. Половината още веднъж ще тичат да купуват долари на обменен курс по 120 рубли, а останалите просто ще бъдат парализирани от потрес “, прибавя той.

„ Не можем да си позволим нова война “, ненадейно възкликна пък генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, представен от съветският боен анализатор от украински генезис Михаил Онуфриенко. 

„ Когато „ цялото човечество “ заедно се нахвърли на Русия, това беше норма и международната общественост можеше да си го разреши. Но да бием основния родственик на хегемона (б.р. САЩ) към този момент е прекомерно, не можем да разгадаем това. Какви двулики същества сте вие от „ висшите интернационалните мироопазващи организации ”! “, прибавя той.

Анализаторът, който е роден в украинския град Суми, разяснява, че за Израел занапред стартират проблемите. „ Това е втори фронт. Дори единствено „ Хизбула “ би била проблем, а в този момент той набъбна експоненциално “, написа той в своя телеграм канал. 

„ Сега Съединени американски щати ще се причислят ли публично на страната на Израел или ще продължат да изпращат помощ по въздуха? Изборът е сред неприятно и доста неприятно “, разяснява Онуфриенко. 

Думата ще има и Израел - къде да удари и с какво, прибавя той.

„ Негативният сюжет е: въздушна интервенция => нуклеарен удар на Иран => нуклеарен удар по Иран => бунище в Близкия изток, в което ще стартират да се вписват всички международни играчи, освен Съединени американски щати... “, написа анализаторът. 

„ Според него огромният губещ от ескалацията на спора към този момент е прочут – това е киевския режим. Сега американците сигурно няма да имат време и запаси за Украйна “, прибавя той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР